Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

234 gasten online

Terwijl we ons omringd zien door transfergerelateerde kruitdampen, mogen Erwin van de Looi en Dick Lukkien vanaf zondagmiddag 'gewoon' weer aan de bak. Hen wacht de schone taak om de selectie van FC Groningen klaar te stomen voor de Europa League-duels die op 17 en 24 juli a.s. op de planning staan (en waarvoor a.s. maandag geloot wordt!), en voor het kort daarna aanvangende seizoen 2014-2015. Op dit moment telt de hoofdmacht 25 spelers, maar dit kan ieder moment anders zijn.

Hoe dan ook - wat niet verandert is het feit dat FC Groningen vanmiddag de eerste training zal afwerken. Naast de eerste selectie verwachten we de negenkoppige B-kern, en vier spelers van FC Groningen A1, die een deel van de voorbereiding samen met de hoofdmacht mag doorbrengen. Het gaat om Keziah Veendorp, Roland Baas, Willem Gootjes en Kasper Oldenburger. Toppers in wording!

. 

We hopen dat Sportpark De Koepel, thuishaven van VV Gorecht en VV Haren, net als vorig jaar (opkomst 2.000) druk bezocht zal worden. Op zondag 23 juni 2013 zagen we Nick van der Velden voor het eerst in een groen-wit shirt; slechts weinigen zullen voorzien hebben dat de routinier zich tot een onmisbare sterkhouder zou ontpoppen. En wie weet zeggen we over een jaar exact hetzelfde over Sergio Padt - om maar even aan te geven dat mogelijke initiële twijfels niet zoveel hoeven te zeggen. Wat gaat het komende seizoen ons brengen? Vanaf morgen zullen we stukje bij beetje meer weten! Komt allen!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.