Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

250 gasten online

Vandaag stond de eerste van slechts twee trainingen die de Trots van het Noorden deze week in Haren afwerkt op het programma. Na morgen is het keurkorps van Erwin van de Looi en Dick Lukkien, en sinds vandaag ook weer van Marcel Groninger, in Aberdeen te bewonderen. Groninger, de tweede assistent van Van de Looi, was een poosje vanwege fysieke ellende uit de roulatie, maar vandaag stond hij gelukkig weer op het veld.

Het trainerstrio lijkt er voor wat betreft de basis van komende donderdag wel uit te zijn. Er wordt, afgaande op de training van vanochtend, vastgehouden aan het elftal dat zaterdag nipt van het Duitse VfL Oldenburg won, en dit betekent dat er in de punt van de aanval een plekje voor nieuwe aanwinst Danny Hoesen zal worden ingeruimd.

Van de geblesseerden maakt Jarchinio Antonia de meeste kans om donderdag op het wedstrijdformulier te verschijnen. Hij stond vanochtend, in tegenstelling tot Martijn van der Laan en Género Zeefuik, weer op het veld en kon aan het grootste gedeelte van de trainingsvormen meedoen. Ook aan de afsluitende partij, waarin we Tjaronn Chery namens de basis zagen scoren, kon hij even meedoen, maar na enige tijd ging hij weer naar binnen.

Stefan van der Lei was vanochtend absent, we nemen aan vanwege het feit dat hij zich op korte termijn ongetwijfeld bij FC Emmen zal mogen vervoegen. 

Opstellingen grote partij:

Basis:

Kostic - Hoesen - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Padt

Tegenstanders:

Hagenauw - Islamovic - De Leeuw

Van Nieff - Van Moorsel - Saban

Payne - Baas - Hiariej - Magnasco

Sietsma

Enkele trainingsfoto's van Wouter Pauwels:


Jarchinio Antonia is duidelijk op de weg terug


Het basiselftal wordt geïnstrueerd


En dat geldt ook voor de tegenstanders

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.