Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

411 gasten online

Erwin van de Looi lijkt de knoop voor wat betreft de positie van linksback te hebben doorgehakt en aan Yoëll van Nieff de voorkeur te geven boven de op die positie veel ervarener Martijn van der Laan. Dit bleek uit de verdeling van de hesjes, vanochtend bij de afsluitende training. Ook de overige posities wijken in vergelijking met de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles qua personele invulling niet af; tenslotte rekenen we morgen tegen Heracles Almelo op dezelfde bankbezetting.

Vanochtend werd er een korte partij gespeeld. Het gebeuren werd een aantal malen stilgelegd door Van de Looi om hem de gelegenheid te geven tactische aanwijzingen te verstrekken. Vervolgens stonden er diverse standaardsituaties op het programma. Hierbij was het Dick Lukkien, die de basis instrueerde: de assistent van Van de Looi werkt zich altijd precies in in de komende opponent en deelt zijn ervaringen met de spelers.

Opstellingen partij 11 tegen 11:

Basis:

Van der Velden - Hoesen - Antonia

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej

Padt

Reserves:

Hagenauw - Islamovic - Arias

Bos - De Leeuw - Saban

Van der Laan - Bakker - Baas - Hateboer

Van der Vlag

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen tegen Heracles Almelo:
Van der Vlag, Hateboer, Van der Laan, De Leeuw, Saban, Islamovic, Hagenauw


Intrappen voordat de training begint


De groep wordt door Erwin van de Looi bijgepraat 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.