Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

263 gasten online

Voor de tweede keer deze week werd er door FC Groningen een training achter de Mediacentrale afgewerkt. Vanochtend misten we naast de gisteren ook al afwezige spelers (Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan van de hoofdmacht en Noureddine Boutzamar van de B-kern) ook Nick van der Velden. We hopen hem donderdag weer te zien.

Mimoun Mahi, gisteren teruggekeerd na twee weken blessureleed, mocht meteen aan de bak: hij speelde in de afsluitende partij in de basis op de positie van Van der Velden. Namens FC Groningen A1 was opnieuw Keziah Veendorp van de partij. 

Het was vanochtend een interessante training. In eerste instantie werd getraind in twee groepen, waarbij de ene groep, onder leiding van Dick Lukkien en Casper Goedkoop, trainde op afwerken. Hierbij waren, niet verrassend, de meeste aanvallend ingestelde spelers ingedeeld. De overige spelers trainden op zuiver en snel inspelen, onder het toeziend en coachend oog van Erwin van de Looi en Marcel Groninger.

De keepers werden vandaag overigens getraind door Bas Roorda. Hij verving de afwezige Sierd van der Berg.

Daarna werden de spelers van Van de Looi en Groninger op een klein veld in eerst drie- en later viertallen tegenover elkaar gezet. In deze aanval versus verdediging-oefening werd snel en pittig gespeeld; wellicht kunnen we zondag in Leeuwarden (lees: voor de buis) allerlei één tegen één-situaties zien. Het blijft doodzonde dat deze kraker verstoken is van de steun van een kolkend uitvak. KNVB, hulde!

Aan de afsluitende partij deden Hristijan Denkovski en Género Zeefuik niet mee. De opstellingen van beide ploegen:

Basis:

Mahi - Hoesen - Antonia

Kieftenbeld - Chery - Lindgren

Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej

Padt

Tegenstanders:

Hagenauw - Islamovic - Arias

Bos - De Leeuw - Saban

Bijl - Payne - Veendorp - Hateboer

Van der Vlag

Enkele trainingsfoto's:


Hristijan Denkovski en Jafar Arias

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.