Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

221 gasten online

Op een zonnig Corpus den Hoorn werkte FC Groningen vanochtend op het kunstgrasveld van Groen-Geel een lange training af. Op de onfortuinlijke Nick Bakker, Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan na was de volledige A-selectie aanwezig, en van de B-kern ontbrak niemand. Verder waren Roland Baas en Kasper Oldenburger van FC Groningen A1 present. Bij de afsluitende partij bleek dat Erwin van de Looi niet van plan is wijzigingen in zijn basis aan te brengen.

Waarschijnlijk staat er zondag in Leeuwarden om 14:30 uur dezelfde ploeg op het veld die ook de voorgaande vier competitieduels de basis vormde.

De partij werd overigens met 1-0 gewonnen door de tegenstanders van de basis, door een prachtig doelpunt van Mimoun Mahi. Hij trok vanaf links naar binnen en haalde vervolgens doeltreffend uit met rechts.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Van der Velden - Hoesen - Antonia

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej

Padt

Tegenstanders:

Mahi - Islamovic - Hagenauw

Saban - De Leeuw - Bos

Bijl - Baas - Payne - Hateboer

Van der Vlag

Het scheve in de selectie van FC Groningen kwam bij de partij treffend in beeld. Daar waar er zelfs een A-junior, Roland Baas, in de verdediging van de reserves moest worden opgesteld vanwege een groot aantal geblesseerde defensieve krachten, daar worstelt de club met een overschot aan spitsen. Danny Hoesen is eerste spits en staat in de basis; Dino Islamovic is tweede spits en speelde in de punt van de aanval bij de reserves. In die ploeg stond spits nummer drie, Arjen Hagenauw, op de flanken. De spitsen nummer vier, Jafar Arias, en vijf, Género Zeefuik, trainden tijdens de partij op een ander veld...

Vóór de grote partij van 11 tegen 11 werd er een shuttle run ('piepjestest') gehouden. Verder werd in diverse kleinere groepjes getraind. Zo namen Erwin van de Looi en Dick Lukkien de tijd om hun achterste twee linies voor te bereiden op allerlei mogelijke situaties waarmee ze zondag wellicht te maken krijgen. Op dat moment was Casper Goedkoop, de nieuwe trainer van Jong FC Groningen, bezig met een aardige groep aanvallers.


Glenn Bijl en Kasper Oldenburger


Shuttle run-apparatuur


Oefening met kleine groepjes


Het logo van Groen-Geel is op het clubhuis afgebeeld

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.