Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

238 gasten online

Opnieuw was er boven het trainingsveld achter de Mediacentrale geen wolkje te bekennen, en bij de verdeling van de hesjes werd duidelijk dat de trainersstaf vasthoudt aan de gisteren getrainde variant met Michael de Leeuw op de positie van de geschorste Rasmus Lindgren. Was de insteek gisteren het door de basis zetten van druk, vandaag was het de beurt aan de reserves om te trachten door de linies van de basis heen te breken. Dit lukte opvallend goed; de reserves wonnen met 2-0 door doelpunten van Jafar Arias en Henk Bos.

Knieblessure Tom Hiariej
Tom Hiariej
verliet de training tegen het einde, toen de partij 11 tegen 11 al achter de rug was. Tijdens een serie kleine partijtjes liep hij een knieblessure op en verliet het trainingsveld, een beetje moeizaam lopend. Erwin van de Looi gaf later vanmiddag tijdens het perspraatje aan te verwachten dat Tom zondag kan spelen.

Henkie scoorde op prachtige wijze, achter zijn standbeen langs. We verwachten hem zondag bij de selectie, maar hopen dit straks tijdens het perspraatje met Erwin van de Looi nog bevestigd te krijgen. Mocht de keuze niet op Bos vallen, dan kon Hristijan Denkovski wel eens de gelukkige zijn. 

Mimoun Mahi ontbrak vandaag op het appèl, net als Martijn van der Laan, Nick Bakker en Hilal Ben Moussa. Lorenzo Burnet was terug op het veld, maar trainde apart.

Opstellingen partij 11 tegen 11:

Basis:
Antonia - Hoesen - Van der Velden
Chery - De Leeuw - Kieftenbeld
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej
Padt

Reserves:

Arias/Zeefuik - Islamovic - Hagenauw
Bos - Denkovski - Saban
Bijl/Payne - Baas - Lindgren - Hateboer
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.