Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

167 gasten online

Het is lang geleden dat de selectie van FC Groningen op het trainingsveld in een bepaalde week van de eerste tot en met de laatste dag zonder uitzondering een gedreven en strijdvaardige indruk wekte, maar deze week was het zeker wel het geval. Ook vanochtend werd er weer scherp getraind, en het zou ons hogelijk verbazen als de drive en werklust morgenmiddag tegen de klok van 16:45 uur zijn verdwenen. De ploeg lijkt klaar voor de strijd tegen (en wellicht ontmanteling van) Excelsior!

Ook de hierboven afgebeelde Sloveense proefspeler, Taulant Kadrija, was weer aanwezig. We zijn benieuwd of we hem ook volgende week op het trainingsveld mogen begroeten.

Vanochtend werd de partij door de basis gewonnen met 1-0. Matchwinner was Danny Hoesen, die een prima inspeelpass van Rasmus Lindgren tot een prachtig doelpunt promoveerde - zie onderstaanden foto's 14-16. Ook al zijn de intenties volgens Erwin van de Looi in het tweespitsensysteem niet aanvallender dan voorheen in het 433-concept, de uitvoering is nu wel dermate anders dat het absoluut veel aanvallender oogt. En daarvoor komen de fans van de FC naar het stadion!

Opstellingen afsluitende partij
Basis:
De Leeuw - Hoesen
Chery - Van der Velden
Kieftenbeld - Lindgren
Van Nieff - Hiariej - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:
Mahi - Islamovic - Hagenauw
Kadrija - Saban/Denkovski - Antonia
Payne - Kappelhof - Baas - Bijl
Van der Vlag

Fotoreportage training zaterdag 18 oktober 2014 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.