Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

151 gasten online

Pas bij de afsluitende training in de aanloop naar de uitwedstrijd bij AZ viel er vastigheid op het trainingsveld te bespeuren. Rasmus Lindgren zal morgenavond vanaf de bank moeten toekijken; de Trots van het Noorden zal opnieuw in een soort 4222 concept opereren, waarbij met name de rechterflank meer dreiging zal vertonen dan jl. zondag tegen Excelsior. Dit is de verdienste van Jarchinio Antonia, die - afgaande op de training van vanochtend - Nick van der Velden zal vervangen. De controleursplek van Lindgren zal door Tom Hiariej worden ingenomen. Johan Kappelhof keert terug van een schorsing en start als CV. FC Groningen wordt morgenavond in het uitvak van AZ gesteund door 180 supporters. Van hen komen 114 met de auto en 66 met de bus (incl. één bus van de Junior Club).

Van der Velden, die door knieklachten wordt geplaagd, ontbrak woensdag al op het veld, en moest de sessie van vanochtend eveneens laten schieten.

Vermoedelijke basis FC Groningen:
De Leeuw - Hoesen
Chery - Antonia
Kieftenbeld - Hiariej
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Bijl, Baas, Lindgren, Mahi, Islamovic, Hagenauw

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Van der Laan, Van der Velden, Zeefuik

Burak Saban ontving maandagavond in de wedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong Almere City FC een directe rode kaart. Het schikkingsvoorstel uit Zeist luidde: één wedstrijd schorsing. We nemen aan dat club en speler de sanctie hebben geaccepteerd, waardoor Saban één beloftenduel moet toekijken. Tot die tijd mag hij ook niet voor het eerste elftal uitkomen, vandaar dat we hem niet bij de vermoedelijke bankbezetting hebben genoemd.

De basis, waarin vanochtend niet werd gewisseld, speelde tegen het volgende elftal:
Mahi - Islamovic - Boutzamar
Hagenauw - Lindgren - Denkovski
Payne - Baas - Kadrija - Bijl
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.