Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

237 gasten online

Vandaag wapperden bij het trainingsveld achter de Mediacentrale voor de laatste maal de vlaggen boven het toegangsbord dat tot eind 2005 aan de Zaagmuldersweg heeft gestaan. Het historische pronkjewail pur sang was bijna door de metaalshredder gejaagd, maar deze doodzonde kon op het laatste nippertje worden verijdeld, waarna het toegangsbord jarenlang het trainingsveld bij de Euroborg heeft gesierd. Vandaag kwam ook aan deze tweede bestemming een eind. Zorgvuldig is het bord verwijderd; het zal binnenkort bij het drastisch gerenoveerde trainingscomplex op Corpus den Hoorn verrijzen. En passant werkten Erwin van de Looi en zijn mannen toe naar de thuiswedstrijd tegen NAC.

Vanochtend bleek al snel dat de trainersstaf graag wil vasthouden aan de 442-opstelling die de laatste twee wedstrijden voor een gelijkspel, een overwinning en tien gescoorde doelpunten heeft gezorgd. Danny Hoesen bleek geen last meer van zijn knieholteproblemen, die hem de afgelopen week parten speelden, te hebben.

 


De spelers van de A- en B-selectie bij begin van de training

Bij de tegenstanders van de basis maakte Martijn van der Laan veel indruk. Hij leek voluit te kunnen gaan, en vocht als linksback pittige duels uit met zijn opponent, rechtsbuiten Jarchinio Antonia. Erg leuk om te zien. Martijn van der Laan lijkt er eindelijk aan te komen!


Martijn van der Laan in duel met Jarchinio Antonia

Tegen het einde van de grote partij haakte Danny Hoesen echter af met een enkelblessure. Hij ging naar de kant, liet zich verzorgen en hervatte de training niet meer. Somber kijkend verliet hij het terrein, maar was nog wel in de gelegenheid om een vrolijk gezicht te trekken tegen de aanwezige Henk 'broez'n' de Haan hem aansprak.


Henk de Haan en Danny Hoesen

Zaterdag zal duidelijk worden of Danny Hoesen zondag tegen NAC Breda inzetbaar is. Ons gevoel zegt ons dat Dino Islamovic, die vanochtend het basishesje van Danny Hoesen overnam, zondag om 16:45 uur aan de aftrap zal staan. Morgenochtend hopen we daarover meer te kunnen zeggen!

Afwezig vanochtend waren Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos, Lorenzo Burnet en Nick van der Velden.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:
De Leeuw - Hoesen/Islamovic
Chery - Hiariej - Kieftenbeld - Antonia
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:
Denkovski/Zeefuik - Islamovic - Mahi
Lindgren - Saban - Hagenauw/Arias
Van der Laan - Baas - Payne - Bijl
Van der Vlag

Twee foto's van Trots van het Noorden:

Stand van zaken vrijdag 31 oktober 2014:

Het Oosterpark-toegangsbord verhuist naar Corpus den Hoorn


Foto's verhuizing toegangsbord Oosterpark: 

Fotoreportage training vrijdagochtend incl. toegangsbord van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.