Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

270 gasten online

Bij de afsluitende training in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda ontbrak Danny Hoesen op het veld. De aanvaller, net hersteld van knieklachten, liep gisterochtend een enkelblessure op, en vanochtend zou zijn inzetbaarheid met betrekking tot het duel van morgenmiddag worden bekeken. Uit zijn absentie maken we op dat er door zijn naam een streep kan. Dino Islamovic verving hem vandaag; we gaan er zonder meer vanuit dat hij morgen na acht invalbeurten zijn basisdebuut gaat maken.

Ook op de bank zal plaats zijn voor een debutant, want òf Jafar Arias òf Hristijan Denkovksi, beiden uitkomend voor Jong FC Groningen, zal voor de eerste maal het wedstrijdformulier van een officiële wedstrijd van het eerste elftal sieren.

De training van vanmorgen was tactisch van aard. Na de rondo's werd een partij van acht tegen acht gespeeld, waarbij de trainersstaf vele aanwijzingen verstrekte. Aansluitend werd de groep opgesplitst in drie ploegen die tegen elkaar gingen spelen.

Naast Danny Hoesen namen ook Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos, Martijn van der Laan en Nick van der Velden niet deel aan de training. Lorenzo Burnet trainde apart met de medische staf. Namens de beloften konden we de beide keepers, Jeroen Gies en Wieger Sietsma, begroeten, alsmede Jafar Arias, Roland Baas (officieel nog een A-junior), Glenn Bijl, Hristijan Denkovski, Arjen Hagenauw, Desevio Payne en Burak Saban. Noureddine Boutzamar, terugkomend van een blessure, ontbrak.

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen tegen NAC Breda:

De Leeuw - Islamovic
Chery - Kieftenbeld - Hiariej - Antonia
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Bijl, Baas, Lindgren, Mahi, Arias/Denkovski, Hagenauw

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Hoesen, Van der Laan, Van der Velden, Zeefuik

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.