Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

Op de vrijdagochtendtraining van FC Groningen was de hiernaast afgebeelde Amar Arias afgekomen, en hij zag dat zijn zoon Jafar net als gisteren aan het begin van de partij in de basis werd opgesteld, als vervanger van de zondag geschorste Danny Hoesen. Na een 1-0 voorsprong voor de basis (Michael de Leeuw scoorde gedecideerd) was het Mimoun Mahi, toen nog spelend voor de reserves, die met twee doelpunten en de assist op Danny Hoesen een zeer groot aandeel had in het ombuigen van de stand naar 1-3. In het tweede gedeelte van de partij moest Jafar Arias zijn hesje net als gisteren afstaan aan Mimoun Mahi, en namens de basis wist vervolgens alleen nog Tjaronn Chery te scoren, uit een assist van Jarchinio Antonia die bediend was door Mimoun Mahi.

Vanochtend wekte Mimoun Mahi voor het doel een scherpere indruk dan Jafar Arias; we zijn benieuwd wie zondag uiteindelijk tussen de basisspelers op het wedstrijdformulier zal prijken. Erwin van de Looi zal hierover vanmiddag tijdens het perspraatje ongetwijfeld niets willen loslaten. 

Género Zeefuik was weliswaar - in tegenstelling tot gisteren - aanwezig, maar aan de afsluitende partij deed hij niet mee. Dat gold ook voor Roland Baas, die van een schouderblessure hersteld.

Opstellingen afsluitende partij

Basis:

Arias/Mahi - De Leeuw
Chery - Hiariej - Kieftenbeld - Antonia
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Reserves:

Mahi/Arias - Hoesen - Van der Velden
Bos - Lindgren - Denkovski
Burnet - Van der Laan - Payne - Bijl
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.