Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

170 gasten online

Op een drijfnat trainingsveld achter de Mediacentrale heeft FC Groningen vanochtend de afsluitende training in de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen FC Volendam afgewerkt, een duel waarvoor FC Groningen 12.500 toeschouwers verwacht. Afgaande op de afsluitende partij heeft het er alle schijn van dat een zeer offensief ingestelde Trots van het Noorden Volendam met een aanvallende wervelwind van het veld wil blazen.

Maikel Kieftenbeld zal het als enige controleur moeten zien te rooien, vóór hem speelt Tjaronn Chery, en bij vlagen speelde de ploeg met vier aanvallers, te weten v.l.n.r. Jarchinio Antonia, Danny Hoesen, Michael de Leeuw en Mimoun Mahi. Morgen zullen we weten of het elftal als 4114, zoals de ploeg vandaag speelde, of meer als 442 met een ruit op het middenveld zal spelen. In het laatste geval zouden Jarchinio Antonia en Mimoun Mahi zich iets meer laten zakken dan vanochtend.

Martijn van der Laan ontbrak vandaag op het trainingsveld; we hadden er toch al rekening mee gehouden dat de staf er niet voor zou kiezen om de net van een slepende blessure herstelde verdediger twee wedstrijden in korte tijd te laten spelen. Tom Hiariej speelde vanochtend als rechtsback (Hans Hateboer was opnieuw absent); Johan Kappelhof keert terug naar het centrum. 

De basis won de partij met 2-0 door een doelpunt van Jarchinio Antonia, dat werd gevolgd door een bekeken schuiver van Danny Hoesen, die een echte spitsengoal maakte.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:
Mahi - De Leeuw - Hoesen - Antonia
Chery
Kieftenbeld
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej
Padt

Tegenstanders:
Arias - Islamovic - Van der Velden
Ben Moussa - Lindgren - Bos
Burnet - Baas - Payne - Bijl
Van der Vlag

FC Groningen rekent morgen op een bezoekersaantal van 12.500, aannemende dat iedereen, die in de voorverkoop (die nog altijd loopt) zijn (S)CC heeft opgewaardeerd, daadwerkelijk de gang naar het stadion maakt. De hoofdtribune zal nagenoeg volzitten door allerlei acties.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.