Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

 
Vandaag heeft de selectie in het opnieuw zonnige Oliva twee trainingen afgewerkt. Met name de eerste sessie was vanuit tactisch oogpunt interessant. Hoe zal de bezetting van het middenveld er na het aantrekken van Simon Tibbling en Albert Rusnák uitzien, en welke defensie zal bij de hervatting van de competitie, op vrijdag 16 januari a.s. in de grafbak van Amsterdam-Zuidoost, op het wedstrijdformulier verschijnen?

Vooralsnog is het koffiedik kijken, maar de komende oefenwedstrijden zullen in een bepaalde richting wijzen. Vanochtend werd een grote partij gespeeld. Voor de ins en outs verwijzen we graag naar onderstaand relaas van Albert!

Verslag Albert Uilenberg vanuit Oliva, maandag 5 januari 2015

Maandag 5 januari 2015. Om half elf begint de ochtendtraining op het aan de overkant van de weg liggend trainingsveld, omdat daar gebruik kan worden gemaakt van elektriciteit. Ja, want wat is nou een shuttle run zonder geluid? Eigenlijk is het een Interval Shuttle Run, afgeleid van de originele Shuttle Run die ook wel piepjestest wordt genoemd. Het woord interval in de titel betekent dat er met enige regelmaat een pauze van vijf seconden wordt ingelast, dit in tegenstelling tot de originele shuttle run test. Drie spelers volbrachten de test tot het einde: Kieftenbeld, De Leeuw en Chery.

Hierna werden er rek- en strekoefeningen gehouden. Daarna vertrok de selectie weer naar het "eigen" trainingsveld om met een positiespel te beginnen, gevolgd door drie korte onderlinge partijtjes.

Ploeg 1:
Van der Vlag, Hateboer, Botteghin, Van der Laan, Burnet, Chery, Tibbling, Lindgren, Islamovic, De Leeuw en Mahi

Ploeg 2:
Padt, Payne, Kappelhof, Baas, Van Nieff, Kieftenbeld, Ben Moussa, Van der Velden, Rusnák, Hoesen en Antonia

Als wisselspelers zaten Sietsma, Bos en Bacuna op de stoelen.

In de tweede partij werd Padt vervangen door Sietsma, Van der Velden door Bacuna en Ben Moussa door Bos.

In de derde partij werd nog één wissel toegepast, nl. Van der Velden voor Islamovic.

Na afloop van de training ging de terreinknecht meteen aan de slag om de schade die aan het veld was ontstaan te herstellen. Er kwam een kruiwagen met zand en een emmer met graszaad aan te pas om het herstel  te bespoedigen. Als laatste werd het veld nog besproeid voor de middagtraining die om 16.00 uur begon. Hiervoor meldden zich maar twee keepers, Padt en Sietsma, en tien spelers, te weten Hateboer, Kappelhof, Kieftenbeld, Van Nieff, Hoesen, Mahi,  Bacuna, De Leeuw, Antonia en Ben Moussa.  Na drie rondjes warmlopen werden de beide keepers apart genomen door Sierd van der Berg, en de overige spelers gingen o.l.v. Dick Lukkien en Erwin van de Looi diverse baloefeningen doen. Morgenvroeg zal het strand van Oliva met een bezoekje vereerd worden.

De overige spelers bleven in het hotel  om in het krachthonk oefeningen te doen of om naar de masseur te gaan. Er wordt geen risico genomen met kleine kwetsuurtjes met het oog op de oefenwedstrijd morgen tegen het Algerijnse MC Alger. Vorig jaar speelde FC Utrecht in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft in  La Nucia tegen dit team en won uiteindelijk met 0-1.

Foto's van Albert van maandag 5 januari 2015:
(klik op een foto voor grotere weergave)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.