Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

 
Vanmiddag heeft FC Groningen de eerste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Oliva gespeeld; tegen een onbeduidende Algerijnse laagvlieger dolf de Trots van het Noorden jammerlijk het onderspit. Eerder vandaag stond een strandloop op het programma; Albert Uilenberg was present en zag hoe Juninho Bacuna door zijn ploegmakkers in de Middellandse Zee werd gesmeten.

Juninho stond echter zijn mannetje en bezorgde Mimoun Mahi eigenhandig een niet al te koude douche.

Verslag Albert Uilenberg vanuit Oliva, dinsdag 6 januari 2015

Dinsdag 6 januari 2015. Vandaag alweer dag vier van het trainingskamp, en omdat er vanmiddag in het 60 km zuidelijker gelegen Benidorm werd aangetreden tegen het uit de Algerijnse hoofdstad Algiers afkomstige Mouloudia Club d’Alger(نادي مولودية الجزائر), was er tijdens de ochtendsessie voor gekozen om een duurloop op het strand van Oliva te houden. (De Algerijnse tegenstanders spelen hun thuiswedstrijden in het Stade de 5 Juillet 1962 en staan op dit moment 16e en daarmee laatste in de Algerian Lique Professionelle 1, hebben 15 wedstrijden gespeeld waarvan er twee zijn gewonnen, vijf gelijkgespeeld en acht verloren).

De groep liep eerst richting Oliva en kwam terug om richting het zuiden door te lopen; op het keerpunt mocht een ieder zijn eigen tempo bepalen. Yoëll van Nieff, Nick van der Velden en Mimoun Mahi keerden als eersten terug bij het beginpunt. Voordat de spelers het strand weer verlieten gebeurde exact dat wat je weer kon verwachten.

Jarchinio Antonia, Albert Rusnák en Mimoun Mahi namen Juninho Bacuna mee naar het water, onder het mom van een plaatje voor de fotografen en de filmers. Antonia en Mahi pakten Bacuna, Antonia wist los te komen maar Bacuna trok ook Mahi mee het water in. Tijdens deze strandloop trainden de keepers Sergio Padt, Peter van der Vlag en Wieger Sietsma op het trainingsveld o.l.v. Sierd van der Berg.

Foto's van Albert van dinsdag 6 januari 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.