Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

366 gasten online

 
De afsluitende training in de aanloop naar de kraker van vrijdagavond tegen ajax liet datgene zien dat zich de gehele week al een beetje aandiende: Danny Hoesen zal morgen tegen zijn oude club op de reservebank moeten toekijken. In de punt van aanval zullen Jarchinio Antonia en Michael de Leeuw worden geposteerd. In het diep op de tweede ring van de grafbak weggemoffelde uitvak zullen 223 groen-witte fans plaatsnemen.

Lorenzo Burnet start eveneens vanaf het begin. Zijn laatste minuten voor het eerste dateren van 24 juli jl. toen FC Groningen thuis speelde tegen Aberdeen.

Danny Hoesen stond tot nu toe in 14 van de 17 gespeelde competitieduels in de basis, en scoorde in die wedstrijden één keer, en wel op 25 oktober 2014 in de uitwedstrijd tegen AZ.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Antonia - De Leeuw
Chery - Kieftenbeld - Tibbling - Rusnák
Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

De tegenstanders speelden als volgt:

Van der Vlag, Payne, Van der Laan, Van Nieff, Mahi, Van der Velden, Lindgren, Islamovic, Bacuna, Bos, Hoesen

In bovenstaand concept werd bij de standaardsituaties getraind. Hierbij scoorde Michael de Leeuw met een prachtige omhaal. Vervolgens werd er op een klein veld een partijtje gespeeld, en hierbij werden drie mutaties in de basis doorgevoerd. Het elftal van Van de Looi speelde toen als volgt:

Antonia - De Leeuw
Chery - Kieftenbeld - Lindgren - Van der Velden
Burnet - Van der Laan - Botteghin - Kappelhof
Padt

Afwezig op het trainingsveld waren Nick Bakker en Tom Hiariej; Yoëll van Nieff, die in Oliva een liesblessure had opgelopen, trainde weer mee met de groep. De veelvuldig geblesseerde beloftenspelers Arjen Hagenauw en Noureddine Boutzamar trainden samen, apart van de groep.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.