Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

341 gasten online

 
In een door de mist en vorst erg koude Euroborg heeft FC Groningen vanochtend de voorlaatste training in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht afgewerkt. Tijdens de training, de eerste die de selectie deze week op echt gras kon houden, bleek uit de hesjesverdeling en het partijspel dat Erwin van de Looi wil vasthouden aan de opstelling die jl. vrijdag van ajax verloor.

Michael de Leeuw en Maikel Kieftenbeld waren terug op het veld; voor de veelbesproken De Leeuw was het de eerste keer dat hij zich buiten liet zien. Afgelopen maandag was hij met een enkelblessure afgehaakt. Michael de Leeuw oogde bij de warming-up goedlachs; aan zijn prestaties op het veld en aan zijn inzet is niet te merken dat hij teleurgesteld is over het vooralsnog niet doorgaan van de transfer naar Jiangsu.

De basis won de afsluitende partij met 2-0. Beide doelpunten werden gescoord door Jarchinio Antonia; het is te hopen dat hij deze productieve dadendrang doortrekt naar komende zondag.

Bij de tegenstanders speelde de IJslandse proefspeler Arni Vilhjálmsson opnieuw in de punt van de aanval, en net als gisteren liep hij tegen een bodycheck aan. Hij liep na de charge van Eric Botteghin eventjes moeizaam rond maar herpakte zich. Hij kreeg in de partij één goede kans, maar werkte de bal naast het doel.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Antonia - De Leeuw
Chery - Kieftenbeld - Tibbling - Rusnák
Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Vilhjálmsson
Mahi - Islamovic/Bacuna - Lindgren - Van der Velden - Hoesen
Van Nieff - Van der Laan - Ben Moussa - Payne
van der Vlag

Foto's van de training van vrijdag 23 januari 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.