Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

214 gasten online

 
Lorenzo Burnet, die afgelopen zondag al vroeg in de wedstrijd tegen FC Utrecht met een enkelblessure uitviel, probeerde het vanochtend op de training nog wel, maar verliet het trainingsveld alweer snel. Hij ondervond nog teveel hinder van zijn blessure en zal morgenavond in de bekerwedstrijd tegen Vitesse ongetwijfeld ontbreken. Tijdens de grote partij werd hij vanmorgen vervangen door Yoëll van Nieff, die opnieuw de voorkeur kreeg boven Martijn van der Laan. Danny Hoesen kreeg zoals verwacht een basishesje; Jarchinio Antonia zal morgen met een plek op de bank genoegen moeten nemen.

Opstellingen partij 11 tegen 11:

Basis:

De Leeuw - Hoesen
Rusnák - Kieftenbeld - Tibbling - Chery
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Mahi - Islamovic - Antonia
Bos - Lindgren - Van der Velden
Bijl - Van der Laan - Ben Moussa - Payne
Van der Vlag

De basis won het potje met 2-0, door doelpunten van Michael de Leeuw (assist Tjaronn Chery) en Danny Hoesen (strafte onnozel balverlies gedecideerd af). Mimoun Mahi kreeg een opgelegde kans op de 2-1, maar strandde oog in oog met Sergio Padt die redde.

Nick Bakker maakte na lange afwezigheid zijn rentree. Hij revalideert van een tweede kruisbandoperatie, en is opnieuw op de weg terug.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.