Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

186 gasten online

 
De selectie van FC Groningen werkte vanmiddag op het kunstgrasveld van het zonnige Corpus den Hoorn de voorlaatste training af in de aanloop naar de midweekse uitwedstrijd tegen Heracles. De Tukkers zullen volgens TC Tubantia geen beroep doen op Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani, die na wat onderlinge akkefietjes uit de selectie zijn gezet. Bij FC Groningen rekenen we op een ongewijzigde opstelling, al moest Tjaronn Chery de training vandaag laten schieten.

De medische staf, tijdelijk gekortwiekt door de absentie van Henk Hagenauw, wilde het volledige medische dossier van de binnen trainende Chery uiteraard niet openbaren. De aard van zijn blessure blijft derhalve nog even onbekend, maar de club rekent erop dat Tjaronn donderdagavond gewoon inzetbaar is.

De door de afwezigheid van Chery vrijgekomen basisplaats werd ingenomen door Mimoun Mahi, die in de grote partij een spitsenkoppeltje vormde met Michael de Leeuw. Jarchinio Antonia speelde op het middenveld aan de rechterkant; Albert Rusnák was links te vinden. Rusnák liep vanmiddag een voetblessure op bij een duel met, als we het goed hebben gezien, Jafar Arias. De Slowaak liep eventjes met een van fijn vertrokken gezicht langs de lijn om zich te laten verzorgen, maar kan de training vervolgens hervatten.

Naast Tjaronn Chery misten we ook Lorenzo Burnet en Tom Hiariej, terwijl Nick Bakker apart van de groep aan zijn herstel werkt. Kennelijk is de enkelblessure van Burnet niet al te onschuldig, want we hebben hem na zijn uitvallen op 25 januari jl. in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht niet meer gezien.

Wederom met de 'grote jongens' trainde Juninho Bacuna mee. Hij lijkt niet meer weg te denken bij de hoofdmacht; we zien uit naar zijn debuut in een officiële wedstrijd van het eerste elftal!

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis:

Mahi - De Leeuw
Rusnák - Kieftenbeld - Tibbling - Antonia
Van Nieff - Van der Laan - Botteghin - Kappelhof
Padt

Tegenstanders:

Bacuna - Islamovic - Hoesen
Arias - Lindgren - Van der Velden
Payne - Baas - Ben Moussa - Hateboer
Van der Vlag

Foto's training dinsdag 3 februari 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.