Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

256 gasten online

 
De gistermiddag vanwege griepklachten afwezige Tjaronn Chery was vandaag alweer terug op het veld, en kon volop meetrainen. Dit betekende dat de trainersstaf in de basis in vergelijking met de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles geen wijzigingen hoefde door te voeren. Danny Hoesen is wel weer inzetbaar, maar zal tegen Heracles op de bank beginnen, afgaande op de afsluitende training van vanmiddag.

 

Aan het verslag hebben we een fotoreportage toegevoegd, waarop ook de prilste aanstormende jeugd te zien is!

De weelde van het niet hoeven wisselen kent Heracles-trainer John Stegeman niet, al heeft het volgens TC Tubantia op Marktplaats aanbieden van Dennis Telgenkamp, de keeper van Heracles, niet geresulteerd in een vertrek van de doelman.

Wel moeten er bij de Tukkers wijzigingen in de basis worden doorgevoerd vanwege het disciplinair geschorst zijn van Iliass Bel Hassani en Oussama Tannane. Volgens RTV Oost betekent dit dat Simon Cziommer en Brahim Darri donderdag tegen de Trots van het Noorden vanaf het begin zullen meespelen.

Tjaronn Chery mocht vanmiddag op Corpus dan zijn rentree kunnen maken, hiertegenover stond het ontbreken van Rasmus Lindgren. We hopen straks tijdens het perspraatje te ervaren waarom de Zweed vanmiddag niet meetrainde. Lorenzo Burnet was opnieuw niet van de partij; zijn enkelblessure lijkt verre van onschuldig te zijn.

In de grote partij van elf tegen elf zagen we dat zelfs Simon Tibbling in staat is om balverlies te lijden, maar dit mocht de pret niet drukken. Dankzij een prachtig één-tweetje tussen Tjaronn Chery en Jarchinio Antonia waren we getuige van een prachtig doelpunt.

Opstellingen partij:

Basis:

Chery - De Leeuw
Rusnák - Tibbling - Kieftenbeld - Antonia
Van Nieff - Van der Laan - Botteghin - Kappelhof
Padt

Tegenstanders:

Mahi - Hoesen - Islamovic
Bacuna - Ben Moussa - Van der Velden
Bijl - Baas - Payne - Hateboer
Van der Vlag

Vanmiddag trainden op een ander veld de F-junioren (bouwjaar 2006 en hoger). We zien hen op onderstaande fotoreportage in actie!

Fotoreportage training woensdag 4 februari 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.