Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

268 gasten online

 
De training van vanochtend begon met een één op één-gesprek tussen Erwin van de Looi en Yoëll van Nieff, en het zou maar zo kunnen dat de beoogde terugkeer in de basis van Van Nieff onderwerp van gesprek was. Dat er na het defensieve debacle van jl. zondag aan de verdediging gesleuteld gaat worden lijkt nl. zeer aannemelijk. Uitsluitsel over de basis die zaterdag mag trachten de eerste overwinning op kunstgras van dit seizoen te behalen bood de training van vanochtend niet, aangezien diverse spelers ontbraken. Zo misten we Eric Botteghin, Martijn van der Laan en Nick van der Velden.

Ook Dino Islamovic, die gisteravond voor Jong FC Groningen heeft gespeeld en vroegtijdig naar de kant werd gehaald, trainde vanmorgen niet mee, en dat gold ook voor tweede doelman Peter van der Vlag, Tom Hiariej en Nick Bakker.

Lorenzo Burnet en Jarchinio Antonia trainden vanochtend apart; zij herstellen van blessures. De komende dagen zullen uitwijzen in hoeverre zij zaterdag al kunnen aansluiten bij de selectie.

Na de warming-up werd het overzichtelijke groepje opgesplitst voor rondo's en aansluitende partijtjes vijf tegen vijf. Om vermoedelijk getalstechnische redenen was de groep spelers aangevuld met één speler van Jong FC Groningen, te weten verdediger Glenn Bijl, die gisteravond bij de wedstrijd van Jong FC Groningen/Cambuur 90 minuten lang op de bank zat.

Tijdens de trainingen van donderdag en vrijdag zal concreet naar het duel op Woudestein worden toegewerkt. Een voor FC Groningen erg belangrijk duel. Het gaat er immers om de aansluiting met de op play-offs rechtgevende plek zeven niet te verliezen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.