Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

 
Uit de training van vanochtend kunnen we vrij goed opmaken met welk elftal Erwin van de Looi zaterdag tegen Excelsior de eerste driepunter op kunstgras bij elkaar denkt te kunnen voetballen. Net als gisteren ontbrak Martijn van der Laan op het trainingsveld; we vrezen dat hij zijn zoveelste blessure heeft opgelopen, al sluiten we ook niet uit dat hij opnieuw last heeft van zijn lies. Yoëll van Nieff lijkt net op tijd hersteld van zijn hamstringklachten en speelde vanochtend als linksback. De geschorste Maikel Kieftenbeld wordt, afgaande op de sessie van vanochtend, vervangen door Rasmus Lindgren.

De gisteren afwezige Eric Botteghin was vandaag gewoon weer present, en nam zijn vertrouwde plek in de centrale verdediging in. Naast hem speelde Johan Kappelhof; het experiment om hem als linksback te laten draven lijkt een snelle dood gestorven.

In de afsluitende grote partij zagen we Mimoun Mahi op magistrale wijze scoren. Hij wist zich omringd door diverse tegenstanders, maar slaagde er op overtuigende wijze in om Stefan van der Lei met een bekeken schot in de verre hoek kansloos te laten. Van der Lei keepte als vervanger van Peter van der Vlag, die er net als gisteren niet was.


Mimoun Mahi haalt uit voor de 1-0

Jarchinio Antonia en Lorenzo Burnet trainden gisteren nog apart van de groep, maar konden vandaag volop meedoen. We zijn benieuwd of ze fit genoeg worden bevonden om zaterdag op Woudestein op de bank te kunnen plaatsnemen.

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis (442):

Mahi - De Leeuw
Chery - Lindgren - Tibbling - Rusnák
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders (433):

Van der Velden - Hoesen - Bacuna/Islamovic
Ben Moussa - Kieftenbeld - Antonia
Burnet - Baas - Payne - Bijl
Van der Lei

De partij werd veelvuldig stilgelegd door Erwin van de Looi, die op die momenten diverse tactische aanwijzingen gaf.


Erwin van de Looi geeft aanwijzingen

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.