Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

 
De afsluitende training van FC Groningen in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Excelsior bood geen verrassingen. Yoëll van Nieff keert terug in de basis voor de vandaag opnieuw afwezige Martijn van der Laan; Rasmus Lindgren zal de plaats innemen van de geschorste Maikel Kieftenbeld.

We zullen straks tijdens het perspraatje proberen meer te weten te komen over de absentie van Martijn van der Laan. Onze vrees is dat zijn chronische liesblessure opnieuw opspeelt; hopelijk hebben we het mis.

Aan wie de pers de komende tijd geen vragen hoeft te stellen is Juninho Bacuna. Zijn zaakwaarnemer, Henk-Maarten Chin, heeft zijn klant verboden de pers te woord te staan. Volgens Chin zou dit beter voor Juninho zijn. Of dit te maken heeft met een contract de A-junior binnenkort bij FC Groningen of een andere club gaat tekenen is ons niet bekend.

Bij de partij elf tegen elf was de meest opvallende gebeurtenis een mooie aanval van de basis waarin Mimoun Mahi vrij voor de weer presente keeper Peter van der Vlag verscheen. In tegenstelling tot gisteren slaagde Mahi er echter niet in om te scoren.

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis (442):

Mahi - De Leeuw
Chery - Lindgren - Tibbling - Rusnák
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders (433):

Hoesen - Islamovic - Antonia
Kieftenbeld - Bacuna - Van der Velden
Burnet - Payne - Ben Moussa - Bijl
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.