Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

177 gasten online

 
Net als eigenlijk de gehele week is het improviseren geblazen om tot de gewenste invulling van de defensie te komen. Kon gisteren nog een beroep worden gedaan op Lorenzo Burnet, vandaag moest vanwege de absentie van de Amsterdammer opnieuw gepuzzeld worden. Tijdens de afsluitende partij werd Desevio Payne, rechtsback van Jong FC Groningen, als linksback opgesteld.

Johan Kappelhof, wiens vader dinsdag is overleden, ontbrak eveneens. Hij werd in de basis vervangen door Rasmus Lindgren.

De training begon met een op teambuilding gericht potje hand-/voetbal, waarbij de spelers fanatiek over het veld zwierven. Al snel daarna werd overgegaan op het verdelen van de hesjes voor de partij van 11 tegen 11, en ons viel op dat Hristijan Denkovski, die onlangs aan zijn neus en luchtwegen is geopereerd, en Jafar Arias naar de achterkant van het veld verhuisden en aan de partij niet meededen.

Yoëll van Nieff trainde wel volop mee, maar deed in de partij niet mee in de basisploeg. Hij speelde bij de tegenstanders in het centrum van de verdediging, naast Hilal Ben Moussa, die we steeds vaker als centrale verdediger uitgeprobeerd zien worden.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Chery - De Leeuw
Mahi - Kieftenbeld - Tibbling - Rusnák
Payne - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Islamovic - Hoesen - Bacuna
Boutzamar - Saban - Van der Velden
Baas - Van Nieff - Ben Moussa - Bijl
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.