Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

163 gasten online

 
Vanochtend heeft de selectie van FC Groningen toegewerkt naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, die a.s. zondag op het programma staat. Afgaande op de hesjesverdeling houdt Erwin van de Looi vast aan de basis die zondag nogal onnodig van Heerenveen heeft verloren.

Dit betekent dat er in de verdediging opnieuw plaats is voor Rasmus Lindgren en Desevio Payne, en ook voor Hans Hateboer, die in het Friese dorp nog schuldig was aan twee tegendoelpunten.

Johan Kappelhof heeft deze week nog niet meegetraind. Zijn vader is vorige week dinsdag overleden en afgelopen dinsdag begraven; we denken niet dat Johan tegen ADO alweer inzetbaar is. Ook Danny Hoesen trainde vanochtend niet mee; Martijn van der Laan keerde na lange afwezigheid vanwege gekneusde ribben weer terug op het veld.

Voor Yoëll van Nieff was geen plek ingeruimd in het basiselftal. Hij kon wel alles meetrainen en lijkt aardig hersteld van zijn hamstringblessure. Jarchinio Antonia en Lorenzo Burnet trainden apart van de groep; voor hen komt de wedstrijd van zondag vermoedelijk te vroeg.

Opstellingen van beide ploegen die op standaardsituaties trainden:

Basis:

De Leeuw
Mahi - Chery - Rusnák
Kieftenbeld - Tibbling
Payne - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Van der Laan, Baas, Saban, Bijl, Van der Velden, Arias, Islamovic, Van Nieff, Ben Moussa, Bacuna, Van der Laan
Wissels: Boutzamar, Denkovski

De training werd bijgewoond door de selectie van FC Groningen A1, die later die dag nog op Corpus den Hoorn zou trainen. Zij zagen hoe hun naar de beloften overgehevelde voormalige ploeggenoot Juninho Bacuna meetrainde met de hoofdmacht.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.