Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

146 gasten online

 
Erwin van de Looi moest vandaag op de training improviseren. Tjaronn Chery was vanochtend nog wel op de club verschenen, maar de smaakmaker werd vervolgens vanwege privé-omstandigheden weggeroepen. In de basis werd hij vervangen door Juninho Bacuna. Morgen, of misschien zelfs pas zondagochtend, zal duidelijk worden of Bacuna zich op zijn debuut in de basis mag verheugen.

Ook vanmorgen moest Michael de Leeuw nog verstek laten gaan op het achter de Mediacentrale gelegen trainingsveld, en dat gold eveneens voor Tom Hiariej. Beiden trainden binnen in Plaza Sportiva.

Het beloftenduo Jafar Arias en Hristijan Denkovski was teruggekeerd van hun uitstapje naar FC Groningen A1, en deed aan een deel van de afsluitende partijtjes mee. Bij de hesjesverdeling werd duidelijk dat Van de Looi bij voorkeur vasthoudt aan de basis van jl. zondag; noodgedwongen verving hij alleen de vrijgekomen plek van Tjaronn Chery.

Op ons wekte met name Mimoun Mahi een scherpe indruk bij het partijtje. Hij scoorde een keer op heel bekeken wijze, en had even later pech dat hij de paal raakte. Aan de andere kant trof Lorenzo Burnet of fraaie wijze doel. Nick van der Velden werkte hard, maar was weinig gelukkig in zijn passing.

Opstellingen partij 11 tegen 11:

Basis:

Van der Velden
Mahi - Bacuna - Rusnák
Kieftenbeld - Tibbling
Payne - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Arias/Denkovski - Islamovic - Hoesen
Van Nieff - Ben Moussa - Saban
Burnet - Van der Laan - Kappelhof - Bijl/Baas
Van der Vlag

Na de partij op een groot veld werd nog een partijtje op een verkleind speelveld gehouden, maar hieraan deed Desevio Payne niet mee. Hij verdween met Jarchinio Antonia, Noureddine Boutzamar en Wouter van den Berg van de medische staf richting het stadion. Morgen zal tijdens de afsluitende training blijken of Desevio Payne, die tegen ADO een schop tegen zijn kuit heeft gekregen, fit genoeg is om zondag tegen Dordt in de basis te starten. Zo niet, dan zal Lorenzo Burnet ongetwijfeld zijn rentree maken.

Fotoreportage training vrijdag 6 maart 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.