Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

140 gasten online

 
Afgaande op de training van gisterochtend leek het strijdplan voor komende zondag helder, maar de absentie van Danny Hoesen lijkt roet in het eten te gooien. Hoesen is ziek geworden en trainde vanochtend niet mee. Gestart werd met een aanvalslinie Mahi - Van der Velden - Rusnák, maar later was Rusnák - Mahi - Antonia de voorste lijn. Aangezien Jarchinio Antonia nog niet 90 minuten kan spelen moet Nick van der Velden zondag mogelijk opnieuw als 'valse spits' fungeren.

Nog niet zeker is of Danny Hoesen definitief is weggevallen voor de wedstrijd tegen PSV. Morgenmiddag vindt de afsluitende training plaats, waarna de selectie doorreist naar Oisterwijk.

In vergelijking met donderdag waren Nick Bakker, Glenn Bijl, Michael de Leeuw en Juninho Bacuna terug op het veld. Laatstgenoemde kon bovendien meedoen aan de groepstraining, en dat gold ook voor Desevio Payne, die zich gisteren nog moest beperken tot het lopen van rondjes om het veld.

Voor de wedstrijd van zondag is naast Danny Hoesen ook Hans Hateboer een twijfelgeval. Wij gaan er vanuit dat Johan Kappelhof zondag in de basis zal starten, maar de definitieve beslissing hierover is nog niet genomen.

Fotoreportage training vrijdag 13 maart 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.