Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

82 gasten online

 
De voorlaatste training in de aanloop naar de kraker tegen FC Twente leek voor wat betreft de basisopstelling een kopie van de training van gisterochtend, al was de temperatuur door de zonsverduistering fors lager. Danny Hoesen stond in de punt van de aanval, met Albert Rusnák en Mimoun Mahi links resp. rechts op de flanken.

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Of dit ook zondag de basis zal zijn is echter zeer de vraag. Albert Rusnák verliet het veld tegen het einde van de training met een knie- of enkelblessure; hoe ernstig de blessure is valt nu nog niet te zeggen.

Het was vanochtend toch al geen training om vrolijk van te worden. Eerst verlieten Jarchinio Antonia en even later Hilal Ben Moussa het veld vroegtijdig, somber kijkend en verre van fit, en tijdens de afsluitende partij viel met name het niet imposant aanwezige scorende vermogen van de beoogde basis op. De enige treffer die genoteerd kon worden was een harde schuiver van Dino Islamovic, uiteraard namens de tegenstanders. Het na de partij, tijdens een oefening met gemixte groepjes, afhaken van Albert Rusnák zorgde ook al niet voor een verhoging van de feestvreugde.

Michael de Leeuw trainde net als woensdag mee, maar verliet de groep na de rondo-oefeningen. De wedstrijd van zondag komt voor hem ongetwijfeld te vroeg.

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis:

Rusnák - Hoesen - Mahi
Kieftenbeld - Chery - Tibbling
Burnet - Lindgren - Botteghin - Kappelhof
Padt

Tegenstanders:

Antonia/Denkovski - Islamovic
Van Nieff - Bacuna - Ben Moussa - Van der Velden
Payne - Van der Laan - Sankoh - Hateboer
Van der Vlag

De eerste foto's van de training van vrijdag 20 maart 2015:

Fotoreportage training vrijdag 20 maart 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.