Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

 
Daar waar Excelsior vandaag achter gesloten deuren trainde, daar hulde de staf van FC Groningen zich niet in nevelen over de basis die de punten morgen uit Arnhem moet meenemen, al was het maar om niet ca. acht ton aan TV-gelden mis te lopen. Net als gisteren kreeg Michael de Leeuw vanmorgen op deze Goede Vrijdag, in Groningen ook wel Kon Minder Vrijdag genaamd, een felbegeerd basishesje aangereikt; we verwachten hem morgenavond om 18:30 uur aan de aftrap.

 

Aan het verslag hebben we een fotoreportage toegevoegd!

De Leeuw, voor het laatst basisspeler op 22 februari in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, verdrijft Danny Hoesen naar de reservebank.

De samenstelling van beide ploegen in de partij van elf tegen elf, die vanochtend in de Euroborg op een half veld werd gehouden, was gelijk aan die van gisteren. Naast Nick Bakker en Jarchinio Antonia ontbrak ook Tom Hiariej op het veld. De training stond, zoals elke afsluitende training het geval is, in het teken van standaardsituaties - geen overbodige luxe. FC Groningen krijgt immers opvallend veel doelpunten tegen uit dode spelmomenten.

Tjaronn Chery liet nog een paar druppels bloed op de grasmat achter nadat hij vol geraakt werd door een door Simon Tibbling per ongeluk in zijn gelaat gepoeierde bal; het leed was echter snel geleden. Vermeldenswaardig is absoluut nog een mooie aanval, waarbij Lorenzo Burnet Mimoun Mahi op maat bediende. Mahi joeg de bal vervolgens achter Peter van der Vlag.

Opstellingen van beide ploegen in de partij elf tegen elf:

Basis:

Rusnák - De Leeuw - Mahi
Kieftenbeld - Chery - Tibbling
Burnet - Lindgren - Botteghin - Kappelhof
Padt

Tegenstanders:

Islamovic
Van der Velden - Bacuna - Hoesen
Van Nieff - Ben Moussa
Payne - Van der Laan - Sankoh - Hateboer
Van der Vlag

De eerste foto's van de training van vrijdag 3 april 2015:

Fotoreportage training vrijdag 3 april 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.