Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

117 gasten online

 
De afsluitende training in de aanloop naar de absolute bekerkraker van morgenavond, die vanmiddag in de Euroborg werd gehouden, had een hoog rookgordijn-gehalte. Niet alleen werd dit veroorzaakt door de talloze fakkels die de naar schatting 2.500 toeschouwers hadden meegenomen, ook de trainersstaf wilde de tegenstander niet wijzer maken dan hij is. Uit het gespeelde partijtje kon, zoals verwacht, onmogelijk een beoogde basis worden afgelezen.

 

Aan het verslag hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Met name op de eerste ring van de Noord Curve was het vanmiddag genieten geblazen. Fakkels hebben altijd iets prachtigs, en vervolgens waren de aanmoedigingen en het applaus niet van de lucht. Zo werd de nog altijd immens populaire Gibril Sankoh hartstochtelijk toegejuicht met massale 'Sankoh olé olé' en 'Sankoh is een Groninger'-scanderingen, en doelpunten bij het partijtje en bij het afwerken werden enthousiast begroet.

Grote afwezige was Michael de Leeuw. De lange tijd door een hamstringblessure geplaagde topscorer is uitgerekend in deze belangrijke fase van het seizoen ziek geworden. Erwin van de Looi gaf na de training, tijdens het perspraatje, aan dat de staf er alles aan zal doen om De Leeuw morgen bij de selectie te krijgen, maar wij hebben onze twijfels.

Tijdens de op een half veld gespeelde partij viel Tjaronn Chery uit met een knieblessure; hij verliet het veld met een van pijn vertrokken gezicht. Van de Looi vertelde later bij het perspraatje dat hij verwacht dat Chery gewoon zal kunnen spelen.

Naast Michael de Leeuw ontbraken van de eerste selectie alleen Nick Bakker en Tom Hiariej. Beiden zaten in de dug-out en keken toe naar hetgeen zich op en langs het veld afspeelde.


(Foto via Doutzen Noek)

Opstellingen beide ploegen tijdens grote partij op half veld:

Ploeg 1:
Padt, Hateboer, Payne, Van Nieff, Mahi, Hoesen, Tibbling, Ben Moussa, Bacuna, Islamovic, Rusnák

Ploeg 2:
Van der Vlag, Van der Laan, Sankoh, Lindgren, Botteghin, Kappelhof, Burnet, Kieftenbeld, Antonia, Chery, Van der Velden

De eerste foto's van de training van dinsdag 7 april 2015:

Fotoreportage training dinsdag 7 april 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.