Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

152 gasten online

  
Het is nog niet helemaal zeker welke basis Erwin van de Looi zondag in de noordelijke clash tussen FC Groningen en SC Cambuur de wei in kan sturen. Achterin keert Eric Botteghin, woensdagavond nog een fanatieke Groningen Fanatic, terug in de basis, waardoor Johan Kappelhof weer naar rechts doorschuift en Hans Hateboer genoegen moet nemen met een plek op de bank. Wie echter in de punt van de aanval zal starten is nog onzeker.


  

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!Danny Hoesen is woensdag in de wedstrijd tegen Excelsior door zijn enkel gegaan, en hij ondervindt hiervan nog steeds hinder. Hij verliet het trainingsveld vanochtend noodgedwongen vervroegd. Michael de Leeuw speelde vanmorgen tijdens de grote partij bij de basis, maar de staf twijfelt nog of hij fit genoeg is om zondag vanaf het begin te kunnen spelen.

Dino Islamovic is ook al een twijfelgeval. Hij haakte vanmorgen met knieklachten af. Juninho Bacuna en Nick van der Velden zullen de volgenden in de pikorde zijn.

De nu al uitverkochte wedstrijd van zondag is voor FC Groningen (en ook voor SC Cambuur) erg belangrijk met het oog op plek acht, een positie die recht geeft op deelname aan de play-offs als niet FC Groningen maar PEC Zwolle met de KNVB-beker aan de haal gaat, aannemende dat PEC bij de eerste zeven zal eindigen.

FC Groningen komt bij winst in punten gelijk met de Friezen. Door het hilarische en puntenkostende tranendal bij FC Twente is de Trots van het Noorden vandaag overigens een plekje opgeschoven, ten koste van de Tukkers, bij wie in de stand de vermelding '-3' heden werd vervangen door '-6'. De volgende stappen zullen '-9' en 'exit' zijn.

Henk Albers, clubwatcher van SC Cambuur voor Huis Aan Huis, schreef in zijn voorbeschouwing nog het volgende:

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur:
Nienhuis; Droste, Reijnen, Dijkstra, Bijker*; El Makrini*, Bakker, Van de Streek; Rosheuvel (Narsingh), Ogbeche, De Ridder

* staan met vier x geel 'op scherp'

Fotoreportage training vrijdag 10 april 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.