Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

350 gasten online

 
Terwijl Stad en Ommeland in het teken staat van de op handen zijnde bekerfinale, dienen staf en spelers van de FC over bijna schizofrene eigenschappen te beschikken. Zij dienen zich immers vooralsnog af te sluiten van dit nakende groen-witte feest, aangezien er deze maand vol op de competitie gefocust moet worden. Zaterdag wacht in Tilburg de krachtmeting met Willem II.

De echte voorbereiding hierop zal morgen beginnen. Vandaag stond de training in het teken van de allerlei door fysiektrainer Jan-Arend Vredeveld opgelegde martelingen.

Wellicht hadden diverse spelers een angstig voorgevoel over het programma van vanochtend, want negen van de elf veldspelers van de eerste selectie schitterden door afwezigheid. Naast de vijf A-selectiespelers die gisteren met Jong FC Groningen hebben meegedaan (Jarchinio Antonia, Hilal Ben Moussa, Martijn van der Laan, Yoëll van Nieff en de in dat duel geblesseerd geraakte Dino Islamovic) ontbraken ook Nick Bakker, Eric Botteghin, Lorenzo Burnet en Danny Hoesen.

Gibril Sankoh was wél van de partij, evenals de B-kerners Jafar Arias, Roland Baas, Glenn Bijl, Hristijan Denkovski en Burak Saban. Van alle aanwezige veldspelers was Jafar Arias de enige die zowel gisteravond meespeelde als vanochtend de sessie met zware ballen en rekbare linten aandurfde. Respect!

Vanaf donderdag zullen we zien welk elftal zaterdag in Brabant in de strijd gegooid zal worden om te trachten voormalige Angstgegner Willem II aan de zegekar te binden.

Foto's van de training van woensdagochtend 15 april 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.