Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

95 gasten online

 
De training was vanochtend amper begonnen of de hiernaast afgebeelde Albert Rusnák moest het veld alweer verlaten. Met een gezicht op onweer vertrok hij enigszins moeizaam lopend. De Slowaak leek last van zijn lies te hebben, maar zekerheid hierover kon niet worden verkregen. Aangezien Tjaronn Chery eveneens ontbrak (of een blessure aan zijn absentie ten grondslag lag is ons niet bekend) moest er in de basis geïmproviseerd worden. Om het lijstje compleet te maken: door blessures waren Lorenzo Burnet, Danny Hoesen en Dino Islamovic eveneens afwezig.

Dick Lukkien, al enige tijd uit de roulatie, zat in burger langs de kant. Het gaat goed met de eerste assistent van hoofdtrainer Erwin van de Looi; het is de bedoeling dat Lukkien zich vanaf maandag weer actief met de veldtraining kan gaan bemoeien.

Nick Bakker trainde apart van de groep. De jonge verdediger werkte samen met manueel therapeut Wouter van den Berg opnieuw keihard aan zijn herstel. Hij droeg prachtig zwart schoeisel, een verademing vergeleken met de bespottelijk fel gekleurde prullen die de velden al jarenlang ontsieren.

Door de afwezigheid van zowel Danny Hoesen als Dino Islamovic lijkt het zeer waarschijnlijk dat er zaterdag bij de selectie weer een beroep op Jafar Arias gedaan gaat worden. De topscorer van Jong FC Groningen (tien doelpunten) traint de hele week al mee met de hoofdmacht, en het zou ons verbazen aks hij in Tilburg niet op het wedstrijdformulier prijkt.

In de basis was de defensie vanochtend net zo samengesteld als afgelopen zondag nadat Lorenzo Burnet was uitgevallen. Johan Kappelhof speelde als linksback, en Hans Hateboer was de rechter verdediger. Op het middenveld speelde Nick van der Velden in plaats van Tjaronn Chery, en Jarchinio Antonia op de positie van Albert Rusnák.

We zijn erg benieuwd wie er de komende tijd van de geblesseerden kan aansluiten. Op langdurige absenties van bepalende spelers als Lorenzo Burnet en Albert Rusnák zit niemand te wachten.

In de op een groot veld gespeelde partij werd één keer gescoord. Nick van der Velden rondde een aanval met een bekeken schot doeltreffend af.

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis:

Mahi - De Leeuw - Antonia
Kieftenbeld - Van der Velden - Tibbling
Kappelhof - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Arias
Bacuna - Hiariej - Van Nieff - Ben Moussa - Saban
Bijl/Baas - Van der Laan - Sankoh - Payne
Van der Vlag

Foto's van de training van donderdag 16 april 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.