Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

169 gasten online

 
Wat zich gisteren op het trainingsveld al aandiende, kregen we vanochtend bevestigd. De gisteren met een heupblessure afgehaakte Albert Rusnák kon vandaag niet meetrainen, en werd in de basis vervangen door de hiernaast met Erwin van de Looi in gesprek zijnde Jarchinio Antonia. Lorenzo Burnet, afgelopen zondag tegen Cambuur uitgevallen en nadien niet meer op het trainingsveld geweest, wordt vervangen door Johan Kappelhof. Tjaronn Chery en Danny Hoesen, die gisteren ontbraken, waren wel weer present. De verwachting is overigens dat Rusnák volgende week weer fit is.
 

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!
 

Aangezien Jafar Arias bij de tegenstanders in de punt van de aanval speelde, terwijl Danny Hoesen als buitenspeler optrad, denken we dat Arias morgen tegen Willem II bij de selectie zal zitten, en Hoesen mogelijk niet.

Dino Islamovic, die dinsdagavond in de wedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong PEC Zwolle kort vóór rust geblesseerd uitviel, trainde ook vandaag niet mee.

Er werd vanochtend een korte partij op een groot veld gespeeld. Ondanks een door Gibril Sankoh onvervalst geproduceerd Sankohtje bleef de stand in dit partijspel op 0-0 steken. Er werd op een half veld vervolgd met standaardsituaties. De aanwezige groepen vier van de Sint Nicolaasschool uit Haren maakten dit al niet meer mee. Reeds na de rondo's, die aan het begin van de training op het programma stonden, maakten de jeugdige fans rechtsomkeert, om zich door de spelersbus van FC Groningen terug naar de schoolbanken te laten vervoeren.

Basis:

Mahi - De Leeuw - Antonia
Kieftenbeld - Chery - Tibbling
Kappelhof - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Arias
Van der Velden - Van Nieff - Hoesen
Bacuna - Ben Moussa

Bijl - Van der Laan - Sankoh - Payne
Van der Vlag

De eerste foto's van de training van vrijdagochtend 17 april 2015:

Fotoreportage training vrijdagochtend 17 april 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.