Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

 
Een overzichtelijk groepje van 14 spelers, waaronder zoals gebruikelijk Gibril Sankoh, was vanochtend achter de Mediacentrale op een zonnig trainingsveld present om een voorzichtig vervolg te geven aan de voorbereiding op de kraker tegen Feyenoord, cupkoorts of geen cupkoorts. Onder hen Lorenzo Burnet en Albert Rusnák, die samen met Nick Bakker apart van de groep trainden.

Vanmiddag zullen Tom Hiariej, Danny Hoesen en Yoëll van Nieff meespelen in de oefenwedstrijd van Jong FC Groningen tegen SC Cambuur; zij ontbraken vanochtend op het veld, net als Hilal Ben Moussa, Eric Botteghin, Mimoun Mahi en Dino Islamovic.

Eric Botteghin slaat wekelijks één of twee trainingen over; ook gisterochtend was hij niet aanwezig. We verwachten de Braziliaanse rots in de branding donderdag terug op het veld. Morgen staat er geen veldtraining op het programma.

Vandaag waren we getuige van rondo's en afwerkoefeningen. De koppeltjes die voorzetten-op-maat dienden te verzorgen waren aan de linkerkant Martijn van der Laan en Tjaronn Chery, en rechts Hans Hateboer en Jarchinio Antonia. Veel zegt dit met het oog op de wedstrijd van zondag echter niet, vanwege het grote aantal afwezigen.

Enkele foto's van de training van dinsdag 21 april 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.