Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

311 gasten online

 
Bij de afsluitende training in de aanloop naar de kraker tegen Feyenoord, die zojuist in een druilerige Euroborg werd gehouden, misten we Lorenzo Burnet. Erwin van de Looi had gisteren tijdens het perspraatje al aangegeven de definitieve wedstrijdselectie pas vandaag bekend te willen maken. Hij wilde eerst afwachten hoe spelers als Albert Rusnák en Lorenzo Burnet door deze trainingsweek waren gekomen, en met het oog op de bekerfinale wilde hij geen risico's nemen.

We denken dan ook dat Lorenzo Burnet niet 100% fit is en rust wordt gegund. Door de afwezigheid van Burnet komt er in de basis een plekje vrij voor Hans Hateboer, die als rechtsback zal spelen; Johan Kappelhof schuift door naar de positie van linker verdediger.

De afsluitende training stond in het teken van standaardsituaties. Erwin van de Looi hamerde erop om alert te zijn op omschakelmomenten; bij een snelle uitbraak scoorde Simon Tibbling met een bekeken schuiver, die nota bene vanaf zijn linker chocoladebeen werd gelanceerd.

Basisopstelling FC Groningen op de afsluitende training van zaterdagochtend:

Basis:

Rusnák - De Leeuw - Mahi
Kieftenbeld - Chery - Tibbling
Kappelhof - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Enkele foto's van de training van zaterdagochtend 25 april 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.