Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

184 gasten online

 
Met een spelersgroep die in vergelijking met het einde van het vorige seizoen van 22 naar 20 is teruggegaan (Hilal Ben Moussa en Nick van der Velden zijn vertrokken en Nick Bakker is naar Jong FC Groningen verhuisd, terwijl de aan Heart of Midlothian verhuurde Género Zeefuik is toegevoegd) maakt de FC Groningen straks met de eerste training in Haren een start met het nieuwe seizoen. Het spektakel begint om 15:00 uur.

De echte spelersmutaties moeten nog komen. Wie vertrekken er nog, en wie wordt er aangetrokken? Pas op 1 september a.s. is er duidelijkheid...

Van de eerste selectie zal Simon Tibbling, de op het EK Onder 21 veelscorende middenvelder van FC Groningen (dinsdag speelt hij de finale tegen Jong Portugal) , nog ontbreken; bij Jong FC Groningen, dat vanmiddag eveneens op Sportpark De Koepel in Haren aan het nieuwe seizoen begint, sluit Desevio Payne pas later aan. Desevio was onlangs met USA Onder 20 nog in Nieuwe-Zeeland op het WK actief.

In tegenstelling tot andere jaren is er straks voorafgaande aan de eerste training géén persbijeenkomst met Hans Nijland als gastspreker. Vanuit die hoek zullen ons straks dus geen info's over de recente stand van zaken van het transferfront bereiken.


De eerste training van het seizoen 2014-2015 op 22 juni 2015 was sfeervol

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.