Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

146 gasten online

 
Terwijl ene Abdullah H Mohammad meent dat Tjaronn Chery samen met Marwan Dafterdar, de CEO van het Saoedi-Arabische Al-Ahli, poseert, trainde de begeerde speler in kwestie gewoon mee met de selectie van FC Groningen. We zullen de komende tijd ongetwijfeld zien of er naast rook ook sprake is van vuur, of dat de geruchten weer eens een hoge mate van onzinnigheid in zich herbergen. Op Sportpark De Koepel werd vanochtend fanatiek toegewerkt naar de krachtmeting met het Southampton van de gebroeders Koeman, en ook Chery spaarde zich zeker niet.

Twee min of meer gelijkwaardige groepen veldspelers werden door Erwin van de Looi en tweede assistent Marcel Groninger onder handen genomen; dat dit betekent dat FC Groningen zaterdag met twee verschillende elftallen zal spelen lijkt ons echter niet aannemelijk.

Begonnen werd met een uitputtingsslag op conditioneel gebied. De nieuwe fysiektrainer Robbert de Groot eiste het uiterste van de mannen, en ook later tijdens de bijna twee uur durende training konden de spelers hun lol op met korte maar venijnige sprintsessies. Van de Looi gaf hierbij aan dat iedere sprint 'volle bak raak' moest zijn, en zijn woorden waren zeker niet aan dovemansoren gericht. Na de sprints hingen diverse spelers amechtig hijgend over de balustrade.

Simon Tibbling kan nog even van zijn welverdiende vakantie genieten. Hij komt zaterdag weer terug, maar speelt tegen Southampton uiteraard nog niet mee. Zijn eerste wedstrijdminuten van dit seizoen zal hij in de oefenwedstrijd tegen Roda JC maken. Ook absent waren Género Zeefuik (niet welkom) en Dino Islamovic. Sergio Padt, die enige tijd uit voorzorg niet meetrainde, was wel weer te bewonderen; hij bedreef zich net als de andere keepers o.a. in het door keeperstrainer Sierd van der Berg opgelegde touwtjespringen. Van de beloften trainden Juninho Bacuna, Desevio Payne en Henk Bos mee.

De volgende indeling in veldspelers werd gemaakt:

Groep 1:

Groen: Hiariej, Van Nieff, Hoesen, Kappelhof
Geel: Botteghin, Lindgren, De Leeuw, Linssen
Rood: Van der Laan, Kieftenbeld

Groep 2:

Groen: Mahi, Payne, Hateboer, Tamata
Geel: Bacuna, Burnet, Bos, Antonia
Rood: Rusnák, Chery

Foto's training donderdagochtend 16 juli 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.