Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

 
Het was vanochtend een merkwaardige gang van zaken rondom de training van FC Groningen. Ver vóór aanvang van de training had Hans Nijland via Twitter gemeld dat Tjaronn Chery niet aan de training zou deelnemen vanwege verregaande transfergesprekken met een buitenlandse club, maar Chery liet zich vervolgens doodleuk zien, gestoken in trainingskledij. Ook zijn broer Ron, die zijn zaken behartigt, was present. 

Beiden verdwenen vervolgens echter naar binnen, aangezien Chery zich beperkte tot gymastiekoefeningen. Hij liet het groepsgebeuren schieten, en speelt ook morgen tegen Southampton niet mee. Zelf gaf Tjaronn aan dat meespelen een te groot risico voor de op handen staande transfer zou betekenen.

Afwezig op het veld waren verder Simon Tibbling (wordt morgen in de Euroborg overigens als kersverse kampioen van het in juni in Tsjechië gehouden Onder 21-EK gehuldigd), Dino Islamovic (is aan zijn meniscus geopereerd), Género Zeefuik (ongewenst) en de spelers die later vanmiddag in de oefenwedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong SC Cambuur in actie kwamen. Het betrof Danny Hoesen, Jarchinio Antonia, Martijn van der Laan, Yoëll van Nieff en Abel Tamata. Om die reden trainden ook Desevio Payne en Juninho Bacuna, beloftenspelers die altijd met het eerste meetrainen, niet mee.

Voor een indruk van de training verwijzen we graag naar de door Wouter bij elkaar geschoten foto's!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.