Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

 
Onder bij tijd en wijle kletsnatte en derhalve belabberde omstandigheden werkte FC Groningen vanochtend op Sportpark De Koepel in Haren een training af. Eric Botteghin droeg in de grote partij een basishesje, maar hij verklaarde na de training aan de aanwezige Sander de Vries van het AD dat Feyenoord op hem heeft geboden. Het is de grote vraag of Erwin van de Looi zondag in de arena tegen PSV nog een beroep op hem kan doen. Maikel Kieftenbeld was eveneens aanwezig, zij het in burger. Hij vertrekt later vandaag naar Birmingham.

In de grote partij speelde Lorenzo Burnet als linksback, daar waar Abel Tamata zaterdag tegen Roda JC nog het genoegen van een basisplaats smaakte. We zijn benieuwd wie zondag vanaf de eerste minuut mag opdraven.

Rasmus Lindgren, die tegen Southampton met een mankement aan zijn voet geblesseerd uitviel en ook in de oefenwedstrijd tegen Roda JC geen 90 minuten maakte, trainde vanochtend binnen. Apart aan het trainen waren Hristijan Denkovski en Joël Amakodo van Jong FC Groningen.

Martijn van der Laan smaakte het genoegen vandaag in de Harense regen zijn 27e verjaardag te mogen vieren. Van harte!

Basisopstelling FC Groningen:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Tibbling - Rusnák - Hiariej
Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Fotoreportage training woensdagochtend 29 juli 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.