Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

203 gasten online

 
Het kan snel gaan in de voetballerij. Op de late woensdagavond werd opeens bekend dat FC Groningen concreet in de markt was voor Jesper Drost, daags erna werd hij als nieuwe aanwinst gepresenteerd en nog een dag later mocht hij zich in Haren bij zijn nieuwe ploeggenoten vervoegen. Hij werd ingedeeld bij de reserves en zal zondag in het duel om de Johan Cruijff Schaal nog niet in de basis worden geposteerd, maar lang zal een basisplaats ongetwijfeld niet op zich laten wachten. Desevio Payne is vanwege een enkelblessure voorlopig niet inzetbaar.
 

Onprettig verrast werden we bij de aanblik van Desevio Payne, die op krukken aan kwam lopen. Hij heeft een enkelblessure opgelopen; de ernst hiervan is ons nog niet bekend. Bij de beloften ontwaarden we de 27-jarige Shkodran Metaj. De oud-speler van FC Groningen stond laatstelijk bij het Albanese KS Flamurtari Vlorë onder contract, en mag de komende tijd zijn conditie bij Jong FC Groningen op peil houden.

Nick Bakker was ook weer present. Hij zit in het laatste deel van zijn revalidatie en zal over een paar weken bij de groep van Jong FC Groningen aansluiten.

Bij de partij 11 tegen 11 leek het erop dat Johan Kappelhof bij de basis zou spelen, maar vlak voordat de partij begon moest hij zijn plekje afstaan aan Hans Hateboer.

Opstellingen grote partij bij eerste selectie:

Basis:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Tibbling - Rusnák - Hiariej
Tamata - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Mahi - Hoesen - Hrustic
Van Nieff - Drost - Bacuna
Burnet - Van der Laan - Kappelhof - Bijl
Van der Vlag

Fotoreportage training vrijdag 31 juli 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.