Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online


Vanochtend maakte Hedwiges Maduro voor het eerst zijn opwachting op het btrainingsveld van FC Groningen. Bij de grote partij werd hij nog niet bij de basisploeg ingedeeld, maar dit lijkt een kwestie van tijd. Maduro deed het prima. Hij was rustig aan de bal en viel op met zijn coachende en sturende activiteiten. Albert Rusnák, die zijn basisplaats ten koste van Jarchinio Antonia verspeeld lijkt te hebben, oogde net als jl. zondag toen hij gewisseld werd gefrustreerd. Hij kwam heel hard in op het enkelgewricht van Hans Hateboer die even bleef liggen. De man oet Beerte kon de training echter vervolgen. Rasmus Lindgren deed eveneens mee aan het partijspel en speelde in een vijfmans achterhoede bij de tegenstanders van de basis.

Abel Tamata liep vandaag wat rondjes rond het veld, terwijl twee andere geblesseerden, Dino Islamovic en Desevio Payne, al wat verder in hun herstel zijn. Islamovic trainde met de bal terwijl Payne bij de beloften meespeelde. Shkodran Metaj traint nog altijd mee met de beloften om zijn  conditie op peil te houden. Hij heeft nog steeds geen club.

Opstellingen partij elf tegen elf:

Basis:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Hiariej - Drost - Tibbling
Burnet - Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Hoesen - Mahi
Bacuna - Rusnák - Maduro
Baas - Lindgren - Larsen - Veendorp - Bijl
Van der Vlag

Fotoreportage training donderdag 27 augustus 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.