Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

393 gasten online


Afgaande op de training van vanochtend gooit de trainersstaf het roer relatief drastisch om. In vergelijking met de vorige competitiewedstrijd, het belabberd verlopen uitduel in Utrecht, verdwijnen in elke linie spelers uit de basis. Reijnen, Burnet, Hiariej, Drost en Antonia moeten plaatsmaken voor Lindgren, Tamata, Maduro, Rusnák en Hoesen. Dit betekent dat we eindelijk het duo Danny Hoesen en Michael de Leeuw samen in actie zullen zien, mocht onze inschatting van de training van vanochtend kloppen.Aan het verslag hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Van de 22-koppige eerste selectie ontbrak alleen Dino Islamovic. De groep was aangevuld met diverse beloftenspelers; het geheel werd verdeeld in vier groepen. In één groep speelde het verdedigende deel van het elftal in rode hesjes; op een ander veld zagen we de eveneens in rode hesjes gestoken aanvallend ingestelde spelers. Er werd gedreven getraind; we zijn erg benieuwd of de vele omzettingen zondag tegen Heerenveen zullen leiden tot het creëren van meer kansen.

Michael de Leeuw speelt op papier 'op tien', maar zal ongetwijfeld om Danny Hoesen zwerven. Ook Albert Rusnák, die terugkeert in de basis na zijn dubieuze verdwijning daaruit, zal niet stijf als linksbuiten de krijtlijnen wegpoetsen maar ongetwijfeld geregeld in het centrum te vinden zijn. Al met al zijn wij erg blij met de omzettingen. Jammer voor nieuwe aankopen als Etiënne Reijnen en Jesper Drost, maar beiden hebben nog geen moment aangetoond basiswaardig te zijn. Reijnen kan wellicht niet beter; Drost ongetwijfeld wel, maar we sluiten niet uit dan zijn naderende tuchtzaak verre van bevorderlijk is voor zijn spel.

Vermoedelijke basisopstelling (4-2-3-1):

Hoesen
Rusnák - De Leeuw - Linssen
Tibbling - Maduro
Tamata - Lindgren - Kappelhof - Hateboer
Padt

Fotoreportage training vrijdag 11 september 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.