Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

 
Het was nog even de vraag of Danny Hoesen fit genoeg zou zijn om zondag voor de derde keer op rij aan de aftrap van een wedstrijd te staan, maar afgaande op de afsluitende training van vanochtend kan deze vraag met ja worden beantwoord. In de afsluitende partij speelde Hoesen, die donderdag tegen Marseille met enkelklachten uitviel en vrijdag binnen trainde, van begin tot eind en nam zelfs de 1-0 voor zijn rekening, uit een assist van Michael de Leeuw. In de tweede helft van het partijspel zorgde Jesper Drost met een mooi schot voor de 1-1 eindstand.

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Alle 22 spelers van de eerste selectie waren present, dus ook de van een meniscusoperatie herstellende Dino Islamovic. De Zweed deed aan de partij echter niet mee en werd in de punt van de aanval vervangen door Gijs Jasper van Jong FC Groningen. Jasper scoorde afgelopen maandag nog beide Groningse doelpunten in de competitiewedstrijd die de beloften met 3-2 van Jong FC Utrecht verloren.

In het partijtje kreeg Abel Tamata van Mimoun Mahi nog een tik tegen zijn enkel, maar de verdediger kon het gebeuren vervolgen.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Rusnák - Hoesen - Linssen
Tibbling - De Leeuw - Maduro
Tamata - Lindgren - Kappelhof - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Mahi - Jasper - Antonia
Hiariej - Drost - Bacuna
Burnet - Larsen - Reijnen - Payne
Van der Vlag

De eerste trainingsfoto's:

Fotoreportage training zaterdag 19 september 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.