Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online


Op een mistig Sportpark Corpus den Hoorn heeft FC Groningen vanochtend de laatste training in de aanloop naar het bekerduel bij FC Utrecht afgewerkt. De Trots van het Noorden zal morgen vanuit het uitvak van de Galgenwaard gesteund worden door maar liefst 507 supporters, een prachtig aantal gezien de voor vele fans suboptimale planning (doordeweekse dag; aanvangstijdstip 20:45 uur).

De FC kan naar verwachting vier weken lang geen beroep doen op de aan zijn hamstring geblesseerde Mimoun Mahi; afgaande op de training van vanmorgen zal hij in de basis door Bryan Linssen worden vervangen. Linssen vormde een aanvalskoppeltje met Danny Hoesen, die afgelopen zondag in Nijmegen aan de aftrap stond. Het andere spitsenkoppel bestond vandaag uit Michael de Leeuw en Jarchinio Antonia.

Tom Hiariej moest de training vandaag laten schieten, nadat hij aan een schop die hij gisteren van de kant van Jesper Drost moest incasseren een enkelblessure heeft overgehouden. Rasmus Lindgren was wel present, maar trainde apart van de groep.

Abel Tamata is nog niet fit genoeg om tegen FC Utrecht in de basis terug te keren. De vermoedelijke basisopstelling (5-3-2) van FC Groningen is derhalve de volgende:

Hoesen - Linssen
Tibbling - Rusnák - Maduro
Burnet - Larsen - Reijnen - Kappelhof - Hateboer
Padt

Fotoreportage training dinsdag 27 oktober 2015 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.