Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

214 gasten online

Vanochtend werkte FC Groningen de voorlaatste training af in de aanloop naar de noordelijke kraker tegen SC Cambuur, die zondag op het programma staat. Alexander Sørloth, die afgelopen zaterdag in Zwolle een middenhandsbeentje heeft gebroken, moest de afsluitende partij laten schieten en zal ook zondag niet spelen. Hij werd vervangen door Danny Hoesen, die zeer scherp speelde en ook scoorde. De beide backs, Hans Hateboer en Desevio Payne, waren ook goed op dreef.

Verder lijkt de staf geen wijzigingen door te voeren in de basis die PEC Zwolle op een nederlaag trakteerde. Na de grote partij werd verder gespeeld op een kleiner veld. Aan dat gedeelte van de training deed niet iedereen mee. Zo vertrokken Bryan Linssen, Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren iets eerder. Lorenzo Burnet en Dino Islamovic waren de enige spelers van de hoofdselectie die in het geheel ontbraken. Albert Rusnák lijkt weer volledig hersteld en kon aan alle oefeningen meedoen.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Drost - Hoesen - Linssen
Tibbling - De Leeuw - Maduro
Payne - Lindgren - Reijnen - Hateboer
Padt

Tegenstanders:

Antonia - Jasper - Idrissi
Rusnák - Bacuna - De Vos
Tamata - Baas - Larsen - Veendorp
Van der Vlag

Fotoreportage training vrijdagochtend 5 februari 2016 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.