Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

Luciano terug op het trainingsveld

Nog steeds zonder onze internationals Granqvist, Enevoldsen, Femi en Matavz, maar mét Luciano erbij, begon vanochtend stipt om tien uur de ochtendtraining. Luciano, die al een aantal weken met een slepende rugblessure aan de kant staat, deed de warming-up met de groep mee om zich vervolgens bij fysiotherapeut Ton Rozema te voegen. Hier werkte Luciano, samen met o.a. Danny Post, een pittige training van een uur af.

 

Ondanks de vorderingen zal de thuiswedstrijd van aanstaande zondag voor Luciano nog te vroeg komen. Hij heeft laten weten zich volledig op de wedstrijd tegen FC Twente te richten, die een week later, op 18 oktober, in de Grolsch Veste zal plaatsvinden. Tot die tijd zal in ieder geval Brian van Loo bij Groningen onder de lat staan, die vandaag op de training samen met Ter Wielen door Ruud Hesp onder handen genomen werd. Hesp is dus tot nu toe de enige van onze "internationals" die alweer terug is bij de groep, hij lijkt zijn tripje naar Australië goed te hebben doorstaan.

 

De rest van de groep, onder leiding van Ron Jans en Raymond Libregts, werkte een wat rustige training af. Dit zal mede komen door het feit dat een behoorlijk deel van deze groep gisteren in het beloftenelftal tegen ADO Den Haag speelde. Na de warming-up werden in totaal drie soorten rondo's geoefend, waarbij er drie groepjes gevormd werden. Het eerste groepje, met gele hesjes, bestond uit De Roover, Holla, Garcia, Pedersen en Jansen. De oranje hesjes waren voor Sankoh, Hiariej, Van de Laak, Koç en Zonneveld. Zonder hesjes mochten Stenman, Nordstrand, Lovre, Lachman en Leonardo (kennelijk nog steeds geen club gevonden) meedoen. Het ging er steeds om, dat de bal in een vrij kleine ruimte naar een medespeler gepasst moest worden, terwijl iemand van het andere groepje moest proberen de bal weer af te pakken. Er werkten steeds twee groepjes samen, terwijl het derde groepje dus uit afpakkers bestond.

 

Vanmiddag om 14.30 uur is alweer de volgende training. Na een pastamaaltijd in de Euroborg zullen de spelers wederom hun opwachting maken op het TCN-trainingsveld. Wellicht dat er dan de nadruk op het partijspel gelegd zal worden. Morgen hebben de spelers hun rustdag, donderdagmiddag worden ook alle internationals weer op de training verwacht, en vanaf dat moment zal er meer duidelijkheid komen rondom de opstelling van zondag a.s. tegen FC Utrecht. Wij houden jullie op de hoogte!