Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

185 gasten online

Tom Hiariej in de basis tegen Utrecht?

 

Helaas was de training van vandaag, vrijdag, in de Euroborg een besloten training. Dit gebeurt niet al te vaak, en meestal verrast Jans het publiek vervolgens met een niet verwachtte wissel in de opstelling. Ook deze keer zou dit wel eens het geval kunnen zijn. RTV Noord heeft vanaf de bovenste verdieping van de naastgelegen woontoren alsnog beelden van de training van vandaag kunnen maken.

 

Tom HiariejToegegeven, een beetje kinderachtig is het natuurlijk wel om beelden te maken van een training die Ron Jans graag besloten wil houden. Aan de andere kant is het misschien ook een beetje raar van de technische staf, zo nu en dan een besloten training in te lassen. Jans lijkt niet iemand die de discussie uit de weg wil gaan, en het lijkt me niet dat een tegenstander als Utrecht gelijk de hele ploeg om gaat gooien omdat Jans met een andere speler in de basis gaat beginnen. Feit is wel dat de verdeling van de hesjes op de vrijdagtraining over het algemeen toch wel aardig overeenkomt met de basiself die de zondag erop aan de aftrap mag beginnen. Op de beelden van RTV Noord was duidelijk te zien dat Tom Hiariej een hesje droeg en Sepp de Roover met de reserves meedeed. Ook Morten Nordstrand zal in eerste instantie op de bank plaats moeten nemen.

Klik hier voor de hele reportage, met ook nog een bijzonder fraai doelpunt van onze man in vorm, zoals de Telegraaf Nicklas Pedersen vandaag al noemde.

Ronduit stuitend was de manier waarop RTV Noord na afloop van de besloten training Ron Jans interviewde. Quasi onwetend vroeg de verslaggever naar het optreden van Pedersen, die kort daarvoor een prachtige goal had gemaakt. Oordeel zelf over de hypocriete wijze van bevragen...