Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

378 gasten online

Training dinsdag 28 juni 2011 (ochtend): interessante partij 11 tegen 11

De spelers van FC Groningen hadden vanochtend geen boodschap aan de ongenadig brandende zon. Er werd een pittige training afgewerkt, met allerlei korte onderdelen waar tussendoor regelmatig drinkpauzes werden ingelast om uitdroging te voorkomen. Tijdens de eerste training van vandaag werd een partij van 11 tegen 11 gehouden. Er was geen sprake van een soort beoogde basis tegen de reserves, maar van twee min of meer gelijkwaardige teams. De beide diepe spitsen waren Petter Andersson bij de ene ploeg en Hyun Jun Suk bij de andere ploeg. Maikel Kieftenbeld speelde op het middenveld en gastspeler Joost Broerse was in het hart van de verdediging te vinden.

 

Bij binnenkomst op het sportpark van VV Haren zagen we dat de gecombineerde A- en B-selectie van FC Groningen in een aantal groepjes was gesplitst. Zo werden door Ruud Hesp maar liefst vier keepers gedrild: Luciano, Brian van Loo, Leonard Nienhuis en Renze Fij. Een ander groepje kan als 'herstellende van blessures' worden getypeerd. Hier zagen we Koen van de Laak, Nicklas Pedersen, Hilal Ben Moussa en Luis Pedro. Vanzelfsprekend gaf de medische staf bij dit viertal de aanwijzingen.

 

De resterende spelers waren verdeeld in twee groepen. Pieter Huistra bemoeide zich met de ene club, en Erwin van de Looi met de andere.

 

We zagen diverse interessante trainingsonderdelen, waarbij de nadruk op snelheid, roulatie en het opzetten van combinaties lag. Het tempo lag hoog, waardoor de gevoelstemperatuur van de heren atleten nog een paar graadjes hoger werd gelegd.

 

Pieter Huistra gaf aan dat er goed gewerkt werd en onze hoofdcoach liep dan ook tevreden (zwetend) rond.

 

Laten we de beide elftallen van de partij die werd gespeeld eens nader belichten. Beide ploegen speelden als volgt:

 

Ploeg 1:

 

Andersson

Tadic - Bacuna - Keurntjes

Holla - Femi

Johansson - Broerse - Ivens - Batbay

Van Loo

 

Ploeg 2:

 

Suk

Bakker - Menting - Bos

Kieftenbeld - Hiariej

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano

 

Bij ploeg twee zagen we later ook Shkodran Metaj participeren.

 

Het partijtje was kort, en er werd niet gescoord. Wel viel op dat de spelers ook bij de huidige, tropische temperaturen niet schroomden fel van leer te trekken. Het was leuk om naar te kijken. Bij ploeg 1 keken we natuurlijk naar de samenwerking tussen Emil Johansson en Dusan Tadic, en deze lijkt veelbelovend te worden.

 

Na deze partij werden weer wat andere trainingsfacetten uit de hoge hoed van de trainersstaf getoverd, waarna een laatste partij van 10 tegen 10 werd gespeeld, op een verkleind speelveld. De keepers waren dit keer Leonard Nienhuis en Renze Fij, en de imposante Zuid-Koreaan Suk, waaraan wij nog veel plezier gaan beleven (het gisteren toegezegde "ik hard werk" maakte hij meer dan waar!), sloot zich uit voorzorg aan bij het eerder genoemde viertal revalidanten. Het gaat de goede kant op met Suks knieblessure, sterker nog - er is niets van te merken. Hij zal ongetwijfeld zeer snel weer volledig inzetbaar zijn!

 

Fotoreportage van de ochtendtraining van Eric Smit:

 

tn_DSC_0004 (Small)
tn_DSC_0008 (Small)
tn_DSC_0015 (Small)
tn_DSC_0019 (Small)
tn_DSC_0022 (Small)
tn_DSC_0027 (Small)
tn_DSC_0031 (Small)
tn_DSC_0035 (Small)
tn_DSC_0037 (Small)
tn_DSC_0041 (Small)
tn_DSC_0048 (Small)
tn_DSC_0050 (Small)
tn_DSC_0055 (Small)
tn_DSC_0061 (Small)
tn_DSC_0063 (Small)
tn_DSC_0065 (Small)
tn_DSC_0107 (Small)
tn_DSC_0146 (Small)
tn_DSC_0147 (Small)
tn_DSC_0156 (Small)
tn_DSC_0159 (Small)
tn_DSC_0160 (Small)
tn_DSC_0164 (Small)
tn_DSC_0167 (Small)
tn_DSC_0168 (Small)
tn_DSC_0190 (Small)
tn_DSC_0209 (Small)
01/27 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.