Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord

Het gezicht van Ronald Koeman, de man die zijn loopbaan als speler nog altijd in Groningen wil afsluiten (een man een man, een woord een woord, toch?), betrok gisteravond na een handvol minuten enigszins. Zijn  Feyenoord, huizenhoog favoriet tegen Go Ahead Eagles, keek in Deventer tegen een 1-0 achterstand aan (doelpunt van die andere Suk). Uit zijn gelaatstrekken sprak na afloop van de wedstrijd echter meer een soort van blinde woede. Hij zal een donderpreek hebben afgestoken die het krijt van de muren van de Adelaarshorster kleedkamer zal hebben geschraapt. Als de stukadoor zijn herstelwerkzaamheden heeft voltooid raden wij aan om door te reizen naar Groningen. Ook in de Euroborg zullen we getuige zijn van woedeuitbarstingen aan de wat donkere kant van de familie Koeman. Troost kan Ronald zondag alleen putten uit de onthulling van een tribunenaam...

 

UPDATE na de training van zaterdag 29 oktober 2011:

Johan Kappelhof twijfelgeval; Tom Hiariej vermoedelijke vervanger

(helemaal onderaan de voorbeschouwing meer over de training van vanochtend, met een interessante wijziging in de opstelling die nog niet morgen tegen Feyenoord maar mogelijk wel in de nabije toekomst doorgevoerd gaat worden en goed nieuws voor Emil Johansson zou zijn; tevens mooie foto's van Eric en Patrick!)

 

Is de Euroborg morgen net zo sfeervol als onlangs in het Söderstadion van

Hammarby, de club waar Emil Johansson en Petter Andersson hebben gespeeld,

en waar de fanatieke Bajen Fans altijd voor kippenvel zorgen?

 

 

Ronald gaf na afloop van het voor hem en zijn zwalkende ploeg zo desastreus verlopen Avondje Eagles bedekt aan dat zijn hart nog steeds een miniem stukje groen-wit van kleur is. Immers, op de clubsite verschaft hij Pieter Huistra gratis en voor niets het winnende strijdplan voor komende zondag. Koeman legt uit waarom het gisteravond mis ging en dit is natuurlijk koren op de molen van de Trots van het Noorden die in Groningen zo graag pressievoetbal speelt: Koeman baalde er openlijk van dat zijn ploeg niet in staat was geweest om zelf een antwoord te vinden op de strijdwijze van de thuisploeg, die tijdens het bekerduel één-op-één speelde. ‘Daardoor kwamen wij in de opbouw steeds onder druk te staan en werden we gedwongen veel terug te spelen op Kostas Lamprou’, zei de coach. ‘Het duurde te lang voordat we doorhadden dat we sneller diepte moesten zoeken, al ging het in de loop van de eerste helft wel beter. ...  tekenend was dat Go Ahead veel meer duels won dan wij. Dat moeten we onszelf kwalijk nemen.’

 

Nou willen wij niet onmiddellijk een pleidooi afsteken om vanaf het allereerste fluitsignaal van referee Kuipers opportunistisch één op één te gaan spelen, maar wij lezen wel dat de Rotterdammers, de irritante كريم الأحمدي, oftewel Karim El Ahmadi Arrousi voorop, een broertje-dood hebben aan ploegen die zo hondsbrutaal zijn om vroegtijdig hun opbouw te durven storen. Er wordt dan kennelijk geregeld teruggespeeld op hun keeper, en gisteren was dat Kostas Lamprou. Afgaande op de woorden van zijn coach, waaruit niet direct een karrenvracht aan vertrouwen spreekt, moet voor de toekomst van Lamprou worden gevreesd, althans voor zijn toekomstige diensttijd in Rotterdam Zuid.

 

De Rotterdammers traden gisteravond aan met het volgende elftal:

 

Lamprou; Leerdam, De Vrij, Vlaar, Martins Indi (61’ Achahbar); El Ahmadi, Mokotjo, Bakkal; Schaken, G. Fernandez (77’ Cissé) en Biseswar (55’ Cabral)

 

De vetgemaakte heren stonden afgelopen zondag ook in de basis in de foeilelijke grafbak in Duivendrecht, waar de Rotterdammers met net iets meer overtuiging tegen ajax (traditiegetrouw weer het Sodom en Gomorra op bestuursgebied, 't is weer genieten geblazen als we de stukken over het gekonkel van Cruyff en de andere leden van de Raad van Commissarissen tot ons nemen) streden dan gisteravond tegen de enthousiaste liefhebbers van Joop Gall, nota bene als 12e geklasseerd in de Jupiler League. Kortom, er stond gisteravond bepaald geen tweede garnituur Feyenoorders op het veld waarmee de bekernederlaag simpel afgedaan zou kunnen worden.

 

Genoeg over onze tegenstander, die zondag vermoedelijk wél weer kan beschikken over John Guidetti. Althans, als Koeman de van Manchester City gehuurde aanvaller opstelt. Op VI.nl is Koeman na afloop van de wedstrijd ajax-Feyenoord kritisch over een drietal spelers van zijn ploeg, waaronder Guidetti: 'Biseswar is in aanleg een groot talent. Alleen heb ik hem niet nodig als middenvelder of verdediger. Hij staat linksbuiten, maar ik zie hem overal lopen, behalve op die positie. Ik verwacht ook meer van Ron Vlaar. En John Guidetti brengt leven in de brouwerij, maar het moet niet doorslaan. Het moet gepaard gaan met prestaties. John is ook pas negentien, hij moet ook nog alles leren, in zijn voetballen, zijn druk zetten. Hij kan en moet meer gaan brengen."

 

O ja, een tactische verhandeling over zijn ploeg kunnen we ook in dit artikel vinden. Ook hiermee doen wij volgaarne ons voordeel: "Wij hebben moeite het spel te maken, kunnen niet dicteren in een kleine ruimte. Dan zijn we veel te slordig, lijden te gemakkelijk balverlies, geven grote ruimtes weg waarin onze tegenstanders kunnen counteren. Die fouten blijven we toch maken. Ik dacht dat we geleerd hadden van de wedstrijd tegen ADO Den Haag, maar tegen VVV-Venlo zie ik ons dan toch wéér diezelfde fouten maken. Ik mis dan de juiste veldbezetting, de speldiscipline. Dat snap ik dan niet."

 

Als we even teruggaan in de tijd, dan was het Gertjan Verbeek die minder en minder door dezelfde deur kon als de verwende kopstukken in zijn ploeg, aan wie het krachthonk niet besteed was, waarna deze verwende kinderen hem via marchanderende stromannen in het bestuur wegstuurden. Ook Mario Been overleefde de onvrede van de almachtige heren toppers niet. Als Koeman zich niet met eenzelfde verkiezingsuitslag geconfronteerd wil zien raden wij hem aan iets minder als een olifant door de porceleinkast te denderen. Voetballers kunnen in de regel nl. niet tegen kritiek, en verwende, overbetaalde profs al helemaal niet.

 

(Aanvulling: na de blamabele uitschakeling tegen Go Ahead kunnen we op Feyenoord Netwerk lezen dat Koeman even klaar is met Diego Biseswar die de wedstrijdselectie van de wedstrijd tegen Grunn wel eens kon gaan missen: Ronald Koeman liet voor de camera van Eredivisie Live weten absoluut niet blij te zijn met het gedrag van Biseswar. Over het spel van de aanvaller had de coach gemengde gevoelens. Volgens Koeman wisselde de aanvaller goede momenten af met teveel momenten dat hij uit zijn positie liep. Bij zijn wissel liep hij zonder iemand een blik waardig te gunnen naar binnen. 'Er zijn afspraken dat als je gewisseld wordt, je in ieder geval op de bank gaat zitten. Het verbaast me, want dan denk je als speler alleen aan jezelf. Daar houd ik niet zo van. Hoe ik dat aanpak? Dat zul je de komende dagen wel zien. Dat bespreek ik eerst met de spelers.') Hoe meer het in Amsterdam en in Rotterdam rommelt hoe liever het ons is!)

 

 

En nu echt naar de FC!

Al te veel trainingssessies hebben we deze week niet kunnen bijwonen. Door een wat uit de hand gelopen bekersprektakel op Corpus, dat pas na 120 minuten en strafschoppen ten einde was, mochten diverse spelers op dinsdagmiddag van een welverdiende rust genieten. Zelfs Nicklas Pedersen had het de volle 120 minuten volgehouden, en verzilverde zelfs de allereerste strafschop voor Jong FC Groningen. Zal ook hij zijn heil bij Kees Kwakmans alternatieve arts in Volendam hebben gezocht?

 

Op woensdag werd er al helemaal niet getraind en het gebeuren van donderdagmiddag is keurig op onze site gedocumenteerd, in woord en beeld. Een prognose van de opstelling van komende zondag is op grond hiervan niet te maken, maar wel op basis van onze al dan niet overschatte inzichten. Wij denken nl. dat Pieter Huistra voor de derde maal op rij een ongewijzigde basis de wei instuurt en dus kiest voor de volgende startopstelling:

 

Texeira

Tadic - Andersson - Bacuna

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Ivens - Van Dijk - Kappelhof

Van Loo

 

Met de strijdwijze van afgelopen zondag tegen FC Twente, en dan met name die van de tweede helft, moet het helemaal kunnen lukken tegen Feyenoord. Thuiswedstrijden tegen deze Rotterdammers horen, in tegenstelling tot potten tegen hun stadgenoten van Sparta of Excelsior (tegenstanders die zich met graagte ingraven) tot de leukste wedstrijden van het jaar. Feyenoord-thuis staat vaak garant voor strijd en spektakel, en daar houden wij van.

 

Ook vorige week zondag hebben we passie en strijd gezien, en met name het tweede bedrijf stemt ons zeer hoopvol. Er werd gestreden voor elke meter en het is te makkelijk om te zeggen dat ajax en Twente in Groningen een mindere dag hadden. Zoiets dwing je als FC Groningen zijnde af met de juiste instelling, en wij zien dit graag zondag herhaald worden.

 

Als we kijken naar beide backs, dan mogen we inmiddels blij zijn dat Fredrik Stenman zijn aflopende contract met de FC niet wilde verlengen. De Zweed is inmiddels aan zijn beide heupen geopereerd. De handel draaide niet meer lekker in de kom, er is botaanwas weggeschraapt en zijn herstel duurt nog maanden. Kortom, aan Fredrik zouden we tot de winterstop niets hebben gehad. Dit kunnen we van de kleine Lorenzo Burnet niet zeggen. Wat kunnen wij van de snelheid en drive van deze gewezen Amsterdammer genieten! In een dubbelinterview, dat Voetbal International met hem en zijn maatje Johan Kappelhof hield, laten ze zich lichtelijk kritisch uit over hun vorige werkgever (''Je krijgt te horen dat ze vertrouwen in je hebben. Danny Blind gaf aan dat ze me een nieuw contract wilden aanbieden, maar je merkt er vervolgens niets van. Frank de Boer kwam. Onder hem heb ik nooit een kans gehad. Hij keek al naar een lichting onder ons, naar de A1. Ons zag hij als een gepasseerd station."), en inmiddels genieten ze met volle teugen van hun basisplaatsen bij de FC. In het eerste, welteverstaan.

 

Tja, Burnet een gepasseerd station in Amsterdam. Inmiddels zijn ook Anita en Daley Blind weggebonjourd uit de basis en zien we opeens ene Knoppers ronddolen als linksback. Vergeleken met Burnet kan deze knaap er echt helemaal niets van. Wat een beleid. Nogmaals, genieten.

 

Lorenzo Burnet geeft ook nog even aan dat hij over Emil Johansson net zo denkt als wij: "Johansson is zó goed dat ik het me niet kan veroorloven te verslappen." Hoe lang gaat dit nog goed, dat we een speler van het kaliber Johansson op de bank kunnen houden? Wij zijn benieuwd of er aan het recent gepraktizeerde trainingsexperiment (Johansson stond toen rechtsback) een vervolg wordt gegeven. Overigens niets ten nadele van Johan Kappelhof, maar geloof me - Johansson is een formidabele speler die een basisplaats verdient. Maar ja, Lorenzo Burnet verdient dat ook...

 


Feyenoord-thuis: altijd spektakel

Zoals we hierboven al hebben genoemd zien wij altijd uit naar thuiswedstrijden tegen deze Rotterdammers. Er wordt voor elke spriet gras gestreden, door twee ploegen, en de punten blijven in de regel daar waar ze horen: in Stad. De tegenstander van vorig seizoen was Jupiler League-rijp en de 2-0 einduitslag was slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Beide doelpunten werden gemaakt door Timmie Matavz, de Sloveen van wie wij komende zondag afscheid nemen.

 

 

Een jaargang eerder dropen wij met 2-3 af. Weer Matavz en Andreas Granqvist wisten het net te vinden, maar dit bleek helaas onvoldoende voor een resultaat en deze door scheidsrechterlijke onverlaat Kevin Blom op zijn geheel eigen wijze geleide wedstrijd zal dan ook niet de geschiedenis ingaan als één van de memorabelste potten uit de groenwitte geschiedenis.

 

De wedstrijd van 25 mei 1986 was dit zeker wel! Op deze zonovergoten middag zien we Johan de Kock nu nog in de hekken van de tribune aan de Zaagmuldersweg springen, de gebalde vuist omhoog. Door de 4-1 overwinning op Feyenoord, door doelpunten van Johan de Kock, Jos Roossien en Peter Houtman (2x), waren wij verzekerd van Europees voetbal. Het seizoen daarna deden wij trots mee aan de UEFA Cup en na doorgekomen te zijn ten koste van eerst Galway United (5-1 en 1-3 overwinningen) en daarna Xamax Neuchatel (0-0 thuis, 1-1 uit {Jan van Dijk!}) vonden wij ons Waterloo tegen Vitoria Guimaraes. De thuisoverwinning van 1-0 bleek onvoldoende, want in een teleurstellende return, die op een middag gespeeld werd en live op de buis was, dolven we met 3-0 het onderspit en waren we helaas uitgebekerd.

 

Met dank aan FCG Stats weten we overigens welke - als we ons goed herinneren in een dramatisch geel tenue gestoken - helden in 1986 verantwoordelijk waren voor de eclatante 4-1 zege:

 

Sjaak Storm, Paul Mason, Ernst Söllner, John de Wolf, Mark Verkuyl, Jos Roossien, Jan van Dijk, Ron van den Berg, Edwin Bakker, Peter Houtman, Johan de Kock

 

Het Oosterpark puilde die middag uit met 19.500 toechouwers en deze wedstrijd zullen wij nooit meer vergeten!

 

Ook in het nu lopende seizoen is het goddelijke Europese ticket het doel. Na een qua puntenoogst jammerlijke start van deze competitie hebben we de weg omhoog ingeslagen, en twee overwinningen (Feyenoord-thuis en RKC-uit, waarvan we de tweede als een stuk lastiger inschalen dan de eerste) zullen onze positie op de ranglijst verstevigen, en wie weet kunnen we rond de winterstop al gaan denken aan een feestje op de Grote Markt, ergens in mei van het komende jaar.

 

Zover is het nu nog niet! Laten we ons eerst focussen op de korte termijn. Momenteel wordt er getraind, en ook morgen zullen wij de de afsluitende training met een bezoekje vereren. Onze bevindingen van beide sessies zullen we in deze voorbeschouwing vereeuwigen, waarna we met een gerust hart de een uur langer dan normaal durende nacht van zaterdag op zondag in kunnen gaan, om ons vervolgens op te maken voor een zinderende kraker in de Euroborg.

 

Totdat beide updates zijn gepubliceerd hoeven jullie je echter bepaald niet te vervelen. We stellen nl. graag een heel goed initiatief aan jullie voor!

 

Kids United

 

Wij ontvingen van een trouwe lezeres van deze site een mail met o.a. de volgende tekst:

 

"Zorgverzekeraar IZZ heeft de 25 nominaties voor de vijfde editie van de mooi mens verkiezing bekendgemaakt, de verkiezing die zorgmedewerkers de waardering geeft die ze verdienen. Ook Onno Kukler uit Groningen is genomineerd. Onno is oprichter van Stichting Kids United te Groningen. Onno heeft in 2003 Kids United opgericht, voetbalclub voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Wat begon met een training van vier kinderen is nu uitgegroeid tot een heuse voetbalclub waar de spelertjes op hun eigen niveau lekker kunnen voetballen, contributievrij.

Een droom voor veel kinderen die niet bij een reguliere club terecht kunnen. Ook voor ouders is Kids United belangrijk. Zij delen de zorg van hun kind met elkaar, en wisselen ervaringen uit.

Tot 4 november kan iedereen stemmen op Onno via Zorglive of via Kids United. Op 8 november maakt Anita Witzier de uiteindelijke winnaar van de mooi mens verkiezing 2011 bekend."

 

Onno voegt op Zorglive het volgende toe: "Toen mijn gehandicapte zoontje bij een voetbalclub wilde, konden we nergens terecht. Dat vond ik zo oneerlijk dat ik zelf maar een clubje ben begonnen. Het is een beetje uit de hand gelopen maar ik doe het nog steeds met veel plezier. Iedereen moet bij ons kunnen voetballen!"

 

Is er een betere motivatie denkbaar om op Onno te stemmen? Wat ons betreft niet! Stemt allen (HIER) op Onno uit Groningen!

 

UPDATE na de training van vrijdag 28 oktober 2011:

FC Groningen zondag hoogstwaarschijnlijk in ongewijzigde opstelling

 

Toen de spelers vanmorgen eindelijk het veld betraden (bijna drie kwartier later dan gepland), viel al snel op dat Kees Kwakman er ook vandaag weer niet bij was. Ook Thomas Enevoldsen en Koen van de Laak ontbraken. Voor de rest was de groep compleet. Waar we normaal gesproken op de vrijdagtraining op z'n minst twee cameraploegen mogen begroeten, was er vandaag geen één aanwezig. Toch wel bijzonder in de aanloop naar het leuke affiche van zondag!

Zoals altijd begon de training met het lopen van wat rondjes en wat sprintoefeningen. Terwijl de vier aanwezige keepers vandaag weer door de weer beter zijnde Ruud Hesp onderhanden werden genomen, gingen de veldspelers verder met een oefening waarbij een zuivere passing centraal stond.

Voor de volgende oefening werden de spelers in drie groepen opgesplitst. De eerste groep, bestaande uit Jones, Keurntjes, Bakker, Ben Moussa,  Batbay en Luis Pedro, ging met Dick Lukkien verder trainen. Dick Lukkien werd deze week overigens trotse vader van een zoon, en vanaf deze plek willen we hem hiermee van harte feliciteren!

Verder was er een groep met hesjes. Deze groep bestond uit zes veldspelers, te weten Johansson, Bos, Hiariej, Holla, Suk en Pedersen. De overige spelers zullen de spelers zijn die zondag tegen Feyenoord in de basis zullen starten, en dat waren dezelfde elf spelers die ook de afgelopen twee wedstrijden in de basis stonden:

 

Texeira

Tadic- Andersson - Bacuna

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Ivens - Van Dijk - Kappelhof

Van Loo


De verdedigingslinie Burnet, Ivens, Van Dijk en Kappelhof deed met beide groepen mee, die om en om een aanval moesten opzetten door de bal telkens liefst maar één keer te raken. Wie de bal achteruit speelde, kreeg hierop steevast commentaar van Pieter Huistra, dat was absoluut niet wat hij wou zien! Het was een leuke oefening om te zien, en er werd ook veel gescoord. Opvallend was hierbij de scherpe van Nicklas Pedersen, die het net vaker dan wie dan ook wist te vinden!

De training werd afgesloten met een partijspel. Doordat de training veel te laat begon waren we helaas niet in de gelegenheid om het hele partijtje te aanschouwen, maar tot ons vertrek was er één keer gescoord, en wel door Dusan Tadic, die een schitterende voorzet vaan Petter Andersson vanaf de linker kant al even fraai achter keeper Luciano schoot.


UPDATE na de training van zaterdag 29 oktober 2011:

Johan Kappelhof twijfelgeval; Tom Hiariej vermoedelijke vervanger

Vandaag ontbrak Johan Kappelhof op de afsluitende training. Hij bleek gisteren tegen het eind van de training een tikje opgelopen te hebben. Al te ernstig zag het er toen niet uit, maar hij moest de training van vanochtend geblesseerd aan zich voorbij laten gaan. Zijn inzetbaarheid tegen Feyenoord wordt morgen bekeken, maar is wat ons betreft zeer twijfelachtig. Vandaag nam Tom Hiariej de plaats in van Kappelhof en wij denken dat Tom ook morgen zal spelen.

 

Vermoedelijke opstelling van FC Groningen tegen Feyenoord:

 

Texeira

Tadic - Andersson - Bacuna

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Ivens - Van Dijk - Hiariej

Van Loo

 

Op vrijdag is er nog - toen wij al waren vertrokken, anders hadden we er gisteren wel over geschreven -  op een interessante, alternatieve variant getraind. Als linksback speelde Emil Johansson, en vóór hem stond niet Dusan Tadic maar Lorenzo Burnet. Dusan Tadic had op de tien-positie de plaats ingenomen van Petter Andersson. Als we de vandaag én gisteren aanwezige supporters mogen geloven, dan kwam de spelwijze met deze variant goed uit de verf en wij zijn erg benieuwd of dit in de toekomst en vervolg krijgt.

 

Terug naar de afsluitende training van vanochtend. Naast Johan Kappelhof ontbraken ook Kees Kwakman, Thomas Enevoldsen en Koen van de Laak van de A-selectie en Luis Pedro, Hilal Ben Moussa, Renze Fij en Agil Etemadi van de B-kern.

 

Traditiegetrouw ligt de focus tijdens de laatste training op standaardsituaties. We zagen bij zowel de hoekschoppen als bij de vrije trappen heerlijke doelpunten; als dit morgen in de praktijk wordt omgezet, dan zullen we na afloop van de wedstrijd met een big smile huiswaarts keren! Brian van Loo kon ons met zijn snelle spelhervattingen ook bekoren, en we konden hem op geen enkele fout betrappen.

 

Dit laatste hadden we ook graag over Luciano beweerd, maar dan zouden we niet geheel de waarheid spreken. Tijdens de afsluitende partij (wederom Oranje tegen Buitenland, waarbij de Duitser Atilay Batbay bij beide ploegen meedeed omdat de 21 spelers moeilijk in twee gelijktallige teams kon worden verdeeld) ging de Braziliaan jammerlijk in de fout. Bij een hoge bal riep hij 'Los!', en inderdaad - hij liet de bal inderdaad los waardoor Leandro Bacuna simpel kon scoren. Het team Buitenland scoorde vervolgens wel twee maal, en wel door Nicklas Pedersen (assist Hyun Jun Suk, die door Henk Veldmate uitgebreid uitleg kreeg over het fenomeen Wintertijd; Tom Hiariej hief helaas buitenspel op) en David Texeira. Bij het tweede doelpunt ontplofte Brian van Loo: hij had buitenspel gezien en was woest op gelegenheidsgrensrechter Wouter van den Berg (normaal de manueel therapeut in de medische staf van de FC), die zichtbaar genoot van de woedeuitbarsting die zich daarna van geheel Oranje meester maakte. Danny Holla wilde nog een strafschop versieren en simuleerde een zware blessure, maar hier trapte Henk Hagenauw, vaste scheidsrechter als er niemand verzorgd hoeft te worden, niet in. Het was maar goed dat de extreem felle partij maar 2x6 minuten duurde, anders hadden alle leden van de medische staf hun handen vol gehad aan het oplappen van diverse gewonden. De emoties liepen nl. erg hoog op. Heerlijk om te zien, en dit is precies wat Pieter Huistra wilde - de boel lekker op scherp zetten, met het oog op morgen!

 

Tim Sparv had er op Twitter het volgende commentaar op de tweede achtereenvolgende zege van de buitenlanders:

 

Amazing scenes in Groningen! Foreigners beat The Dutch again meaning we're now 2-0 up. Thumbs up to dutch referee who stood firm in chaos. Zijn complimenten aan het adres van scheids Hagenauw maken zijn tweet van eergisteren, die uiteraard met een knipoog gelezen moet worden, weer goed: Not happy with the refereeing in training today!! Heerlijk om te lezen, de droge, digitale berichten van de Fin!

 

Buitenland won dus met 2-1 van Oranje, en de weer zeer, zeer sterk spelende Emil Johansson had hier ook een belangrijk aandeel in. We herhalen ons opzichtig, maar wat een topper is die Zweed...

 

 

Ook Lorenzo Burnet staat op scherp! Hij voelt zich in Groningen als een vis in een het water. Zijn gevoel staat in schril contrast met de schofferende handelwijze van zijn vorige werkgever uit Amsterdam, die deze week door Voetbal International is opgetekend. Tim Sparv zette onlangs de volgende foto op Twitter, en liet dit vergezellen van de volgende tekst, waaruit wij concluderen dat hij de vermoedelijke dader is van het opplakken van onderstaande in de kleedkamer: "Found this on the whiteboard in dressingroom.Funny. Like always I have no idea who did it. #innocent"

 

 

Nog een paar laatste woorden over het Rotterdamse: in AD.nl kunnen we lezen dat Kelvin Leerdam vanwege waterpokken ontbreekt (mogelijke vervanger: Dani Fernandez) en dat ook de inzetbaarheid van de grieperige John Guidetti bepaald geen zekerheidje is. Diego Biseswar moest naar aanleiding van zijn wanprestatie in Deventer (hij werd gewisseld en verdween onmiddellijk richting kleedkamer, iets wat Martins Indi ook wilde doen, maar deze kon nog net worden tegengehouden) door het stof, ging op de knieën, heeft excuses aan Ronald Koeman gemaakt en is in genade aangenomen (voor hoe lang, denken we dan). Of hij in de basis staat weten we morgen.

 

Fotoreportage van de training van zaterdag 29 oktober 2011 van Eric Smit:

(waarop o.a. de FC Groningen-supporter uit Maastricht te zien is die de moeite had genomen om naar het TCN-trainingsveld af te reizen!)

 

tn_DSC_0007 (Small)
tn_DSC_0009 (Small)
tn_DSC_0013 (Small)
tn_DSC_0017 (Small)
tn_DSC_0035 (Small)
tn_DSC_0043 (Small)
tn_DSC_0052 (Small)
tn_DSC_0056 (Small)
tn_DSC_0060 (Small)
tn_DSC_0063 (Small)
tn_DSC_0065 (Small)
tn_DSC_0067 (Small)
tn_DSC_0068 (Small)
tn_DSC_0069 (Small)
tn_DSC_0077 (Small)
tn_DSC_0080 (Small)
tn_DSC_0081 (Small)
tn_DSC_0092 (Small)
tn_DSC_0117 (Small)
tn_DSC_0118 (Small)
tn_DSC_0119 (Small)
tn_DSC_0120 (Small)
tn_DSC_0121 (Small)
tn_DSC_0122 (Small)
tn_DSC_0123 (Small)
tn_DSC_0124 (Small)
tn_DSC_0125 (Small)
tn_DSC_0126 (Small)
tn_DSC_0127 (Small)
tn_DSC_0129 (Small)
tn_DSC_0131 (Small)
tn_DSC_0136 (Small)
tn_DSC_0140 (Small)
tn_DSC_0143 (Small)
tn_DSC_0151 (Small)
tn_DSC_0154 (Small)
tn_DSC_0156 (Small)
tn_DSC_0160 (Small)
tn_DSC_0162 (Small)
tn_DSC_0164 (Small)
tn_DSC_0166 (Small)
tn_DSC_0167 (Small)
tn_DSC_0170 (Small)
tn_DSC_0174 (Small)
tn_DSC_0175 (Small)
tn_DSC_0178 (Small)
tn_DSC_0179 (Small)
tn_DSC_0180 (Small)
01/48 
start stop bwd fwd

 

Fotoreportage van de training van zaterdag 29 oktober 2011 van Patrick Stinissen:

(Patricks motto is overigens: Drei punt'n en aans niks!)

 

Training 29-10-2011 001 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 002 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 003 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 007 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 008 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 011 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 013 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 014 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 015 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 017 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 019 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 021 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 023 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 024 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 025 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 029 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 030 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 031 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 033 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 037 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 038 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 040 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 055 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 056 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 070 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 072 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 073 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 076 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 078 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 083 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 084 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 086 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 087 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 088 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 089 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 091 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 094 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 095 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 097 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 098 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 099 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 100 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 101 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 102 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 104 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 107 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 108 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 109 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 111 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 113 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 114 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 116 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 117 (1024x683) (Small)
Training 29-10-2011 118 (1024x683) (Small)
01/54 
start stop bwd fwd

 

Iedereen morgen heel veel plezier, wij verwachten PASSIE en STRIJD!

 

Forza Grunn!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.