Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - FC Groningen

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Op 21 november 2009, de dag dat we voor het laatst een pot in de veredelde fietsenstalling van RKC Waalwijk speelden, togen we barstend van het zelfvertrouwen naar de plaats die Brabanders liefkozend Wólluk plegen te noemen. Immers, hadden we een wedstrijd eerder niet een klinkende thuiszege op Heracles geboekt, met doelpunten van Bacuna, Granqvist en Matavz (2x), toen we ons zelfs door additionele tegenstander Wiedemeijer niet van de wijs lieten brengen? Welzeker. Maar in Waalwijk lazerden we keihard uit onze groene wolk en dropen met een 3-1 zeperd af, waarin Luciano (die vandaag overigens ziek was en niet kon meetrainen) al na 11 minuten met rood kon inrukken. Een uitwedstrijd eerder wonnen we aldaar met 0-2, maar dan hebben we het jammerlijk over de enige keer sedert 1997 dat we in het gehate Waalwijk als overwinnaar van het veld stapten. Kortom, de sensationele wedstrijd van vorige week, waarin we Feyenoord alle hoeken van het veld lieten zien en waarin Ronald Koeman net zo goed wél het veld had kunnen betreden om de eer van de onthulling van de Koeman Tribune mee te maken, is allerminst een garantie voor een hernieuwd feest. Aan de andere kant, we zijn het aan onze stand verplicht om RKC, dat al vier maal achtereen een vette nul scoorde, volkomen kansloos te laten. Lees snel verder hoe op woensdag tijdens de training (waaraan ene Leonard Nienhuis meedeed!) naar de wedstrijd van komende zaterdag is toegeleefd, en lees wat geweldenaar Dusan Tadic deze week in de Servische pers heeft te melden!

 

UPDATE na de training van vrijdag 4 november 2011: Ivens lijkt alsnog inzetbaar

Jonas Ivens was, nadat hij gisteren op de training ontbrak, vanmorgen weer aanwezig en kon de hele training zonder zichtbare problemen afwerken. Hij lijkt dan ook inzetbaar in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Gezien de hesjesverdeling op de training van vandaag, zal hij morgen gewoon in de basis starten.

Meer over de training van vrijdagochtend staan nu onderaan de voorbeschouwing, met een fotoreportage van Eric Smit!

 

Deze (Friese?) aalscholver wilde het trainingsveld middels de wiskundig snelste methode

overvliegen maar zag zich geconfronteerd met een te weerbarstig doelnet;

ten overstaan van spelers en supporters bevrijdde Eric deze gevleugelde vriend.

 

 

Miniem terugblikje op de galavoorstelling tegen Feyenoord

Woorden schieten tekort om ons heerlijke gevoel dat we vanaf zondag de 30e oktober hebben ook maar benaderend waarheidsgetrouw te beschrijven. Wie de papieren editie van Voetbal International doorbladert, die ziet het ene Gronings georiënteerde artikel na het andere, en in het Sterrenteam van afgelopen week prijken maar liefst vier spelers van de Trots van het Noorden: Tom Hiariej, Virgil van Dijk, Lorenzo Burnet en Dusan Tadic. Uit het eerste drietal blijkt zonneklaar dat er tegen Feyenoord een hechte defensie stond, maar ook Dusan Tadic staat volkomen terecht in het elftal van de beste voetballers van de afgelopen speelronde. De Serviër moest afgelopen seizoen op de Europese ranglijst van assistkoningen alleen de wekelijks in de Primera Divison excellerende kopstukken Lionel Messi en Mesut Özil vóór zich dulden en staat ook nu alweer op vier assists.

 

Ronald Koeman heeft het allemaal heel anders gezien dan wij. Hij zag een FC Groningen dat zich eigenlijk voornamelijk in het benutten van kansen van zijn ploeg onderscheidde: "Ook wij kregen kansen, maar misten de killersmentaliteit die Groningen blijkbaar wél heeft." Welnu, beste Ronald, hoeveel kansen heeft Feyenoord dan eigenlijk gehad? Als beide ploegen álle kansen hadden benut, dan had er toch ook een monsterscore in het voordeel van FC Groningen op de borden gestaan?

 

Dusan Tadic: wat een topper!

Virgil van Dijk hebben we eerder deze week al in het zonnetje gezet door zijn uitverkiezing tot AD Speler van de Week prominent op onze voorpagina te presenteren. In VI schrijft René van der Gijp nog over hem: 'Weet je van wie ik echt heb genoten? Van die Virgil van Dijk van FC Groningen. Lekker spelertje is dat, man! Grote, sterke gozer, met een goede kop en een prima uitstraling. ... Ik zag hem na een tackle direct een lange pass op Tadic geven. Daaruit bleek dat hij de situaties vroeg ziet. Nee, prima ventje is dat. Die ga ik de komende tijd eens uitgebreid volgen.' Vandaag gaat onze aandacht uit naar Dusan Tadic. Als we David de Vries, FC Groningen-watcher van VI, mogen geloven, dan staat het vertrek van Tadic vast en is het alleen de vraag of hij in januari 2012 of in juli/augustus 2012 definitief van zijn FC-tenue wordt ontdaan. Volgens De Vries zal Hans Nijland bibberen zodra de transfermarkt haar poorten opent (van 1 t/m 31 januari a.s. kunnen er weer allerlei competitievervalsende deals worden gesloten en zullen de medewerkers van FCG Online weer hun traditionele lasogen-look gaan vertonen), maar wij denken dat Nijland ook dan de rust zelve zal zijn en niet te beroerd zal zijn om opnieuw biedingen van ettelijke miljoenen op Tadic met de typering 'zelfs te min voor een aanbetaling' terzijde zal schuiven.

 


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /var/www/vhosts/fcgonline.nl/httpdocs/images/stories/Dusan Tadic

 

De monsterscore tegen Feyenoord is natuurlijk ook in de Servische pers niet onopgemerkt gebleven. Het Servische Zurnal, aldaar een toonaangevende sportkrant met bepaald niet de uitstraling van een roddelblad, heeft gisteren, dinsdag 1 november 2011, een vraaggesprek met de bescheiden topper gevoerd. Hij vertelt dat het hele team zeer goed heeft gespeeld tegen Feyenoord, dat het een week eerder nog prima had gedaan tegen ajax. Tadic roemt het spel over de vleugels van FC Groningen en zegt dat het na de droomstart alleen nog maar de vraag was hoe hoog de score zou oplopen. Hij is blij met de wedstrijden die hij dit seizoen voor de FC heeft gespeeld. Hij hoeft niet perse wederom het hoogste aantal assists te hebben, maar is wel blij dat hij alweer zoveel assists op zijn naam heeft (volgens Zurnal zijn het er zelfs vijf, daar waar de statistici van VI het op 'slechts' vier assists houden). Het belangrijkste is voor Dusan dat het team goede resultaten boekt.

 

Hij gaat in op zijn wens om (eindelijk, zo vinden wij) voor het Servische nationale elftal uitgenodigd te worden. De Eagles spelen in november twee interlands tegen de twee Mekka's van de wereldwijde corruptie, moord- en doodslag (Mexico en Honduras), en Tadic zegt een invitatie voor beide wedstrijden te verwachten. Hij herhaalt echter dat het het belangrijkste is om zich te focussen op het goed spelen voor FC Groningen. Hij weet dat als hij goed in vorm blijft de Servische bondscoach hem zal bellen.

 

Over de wens om naar een andere club getransfereerd te worden, of überhaupt over de komende transfer window, spreekt Dusan niet. Hij focust zich echt op de FC en wij denken dat hij drommels goed weet dat als hij zich hier nog verder ontwikkelt, dat zijn tijd echt nog wel gaat komen. Wat een kanjer en groeidiamant!

 

 

We vliegen even snel door de in deze voorbeschouwing te behandelen thematiek heen. De statistieken van RKC-uit zijn verre van rooskleurig en hierboven reeds beschreven. We kunnen eraan toevoegen dat we tot op heden 18 wedstrijden in het Waalwijkse hebben gespeeld, en hiervan eindigden zegge en schrijve vier potjes in een tweetje op het totoformulier. Nee, tripjes naar Brabant hebben in het algemeen toch al niet onze voorkeur en binnen Brabant behoort Waalwijk tot een grote kanshebber voor de trofee van de uitwedstrijd met het laagste naar-toe-leef karakter. In Waalwijk is men ook nog eens niet in staat om een fatsoenlijke wedstrijd te organiseren. De club schiet in de stress als er meer dan een handjevol uitsupporters hun kant opkomt. Met de plaatselijke veiligheidscoördinator hebben wij onlangs gecommuniceerd  over de achterliggende redenen van het niet-verlenen van vrij vervoer aan supporters uit Groningen, en de beste man sloeg als motieven allerlei wartaal uit. Het komt erop neer dat eerdere incidentjes met supporters van AZ en Heracles nu op fans van FC Groningen worden afgewenteld. Ook op de plaatselijke infrastructuur wordt bepaald niet hoog opgegeven en uit alles sprak een volledig brevet van onvermogen om een Eredivisiewedstrijd te kunnen organiseren. Wat ons betreft is de Topklasse een mooi podium voor deze club.

 

De scheidsrechter van dienst is ene heer Maarten Ketting. De man floot nimmer eerder een wedstrijd van FC Groningen en het op voorhand instuderen van allerlei liederen waarin de naam van de beste man voorkomt lijkt ons in dit stadium dan ook wat prematuur. De knaap is net 28 lentes jong geworden en maakte zijn debuut in de Eredivisie op 10 april 2010. Hij leidde de tweede helft van de wedstrijd Twente - Heerenveen omdat de kuiten van Jan Wegereef het hadden begeven. Na een 0-0 ruststand eindigde deze pot in 2-0, maar we hebben even snel een wedstrijdverslag over dit gebeuren doorgenomen en over wanprestaties van dhr. Ketting wordt niets vermeld.

 

Dhr. Ketting woont in Hellevoetsluis dat op 91 km van Waalwijk ligt, en ook hieruit kunnen we niet nu al opmaken dat we van doen hebben met een homereferee. Wellicht kunnen we inzake dit soort kwalificaties ook beter bij Fred Rutten te rade gaan.

 

Waar het allemaal om draait - dat is om voort te borduren op de geweldige prestatie die FC Groningen zondag heeft geleverd, zonder dat dit vertaald wordt in noast-de-schoun'n-loperij. Er stond een ploeg, een ploeg dus, die net als tegen ajax alles voor elkaar overhad. Er werd druk gezet op de verdediging van de tegenstander, de controleurs speelden puik en achterin werd amper iets weggegeven. Mooi voorbeeld: Tom Hiariej pakte een diepgele kaart voor een meedogenloze overtreding, en haalt ook het VI-Elftal van de Week. Zo zien we het graag. Strijden voor elke meter en de tegenstander willen opvreten.

 

Eerder dit seizoen lukte dat (ver) buitenshuis ook in de eerste helften van de wedstrijden tegen Roda JC en NAC Breda. Omdat dit toen echter niet resulteerde in voldoende doelpunten wist de tegenstander in het tweede bedrijf langszij te komen en in Kerkrade zelfs de volle buit te stelen.

 

Tja de FC heeft een jonge ploeg en we zullen nog wel eens vaker tegen een domper aanlopen, daar waar deze niet was voorzien. Chapeau echter voor de jonkies van Pieter Huistra die ons dit seizoen al zo vaak hebben doen laten genieten! Want hoe vaak komt het voor dat we thuis achtereenvolgens winnen van ajax, gelijk spelen tegen Twente en vervolgens Feyenoord oprollen?

 

 

Héél kort: de tegenstander van komende zaterdag

We schreven het hierboven al: RKC verloor z'n laatste vier competitiewedstrijden. De laatste pot werd overzichtelijk met negen spelers beëindigd omdat de heren Drost en Ramos van het veld vlogen en tegen FC Groningen geschorst zullen zijn. De manier waarop een speler van Excelsior Ramos van RKC een tweede gele kaart aansmeerde en met gebalde vuist wegliep (toen hij zag dat Bossen inderdaad in zijn vuile matennaaierij was getrapt en Ramos een tweede gele kaart voorhield) bezorgde ons de nodige gevoelens van walging, en wij zouden een schorsing voor de Rotterdamse smeerlap gepast vinden. Echter, zo werkt het niet bij de KNVB.

 

RKC begon met 4-4-2, ging gaandeweg de partij over op 4-3-3 maar eindigde met een soort 3-4-1. Ard van Peppen schoot in eigen doel en daardoor won Excelsior dit onderlinge duel der Aanfluitingen der Eredivisie. Als we kijken naar de gemiddelde toeschouwersaantallen, dan bungelt Excelsior onderaan met gemiddeld 3.173 toeschouwers, waarna RKC volgt met 6.043 man. Wat moet je daar nou mee?

 

Hedenavond willen we graag nog even ingaan op de training van vanmiddag. Wouter was as usual paraat en tekende het volgende verslag op, en hij en z'n zoon legden het gebeuren ook vast op de gevoelige plaat. Wij zullen de komende dagen (wellicht donderdag maar zéker vrijdag) updates aan deze voorbschouwing toevoegen om in ons hoofd goed beslagen ten ijs te kunnen komen in het Waalwijkse!

 

 

Training woensdagmiddag 2 november 2011

Toen wij om 20 over 2 arriveerden waren de spelers die vanmiddag gingen trainen allemaal al present. Lekker op tijd dus. Dus snel even alles inventariseren en we kwamen tot de conclusie dat lang niet iedereen aanwezig was. We hoorden ook al dat vanmorgen ook niet iedereen aanwezig was. We kregen te horen dat Luciano ziek was maar tot onze verbazing zagen we een oude bekende. Leonard Nienhuis was present vanmiddag en deed de gehele training mee. De aan SC Veendam uitgeleende keeper maakte een goede indruk en zo te zien is hij wel gegroeid in zijn tot dusverre korte periode bij de Veendammers.

 

De spelers die vanmiddag aanwezig waren:

 

Brian van Loo, Renze Fij, Agil Etemadi, Leonard Nienhuis, Jonas Ivens, Danny Holla, Virgil van Dijk, Tom Hiariej, Petter Andersson, Lorenzo Burnet, Atilay Batbay, Tim Sparv, Dusan Tadic, Leandro Bacuna, David Texeira, Hilal Ben Moussa en Luis Pedro.


Afwezig waren dus Nicklas Pedersen, Thomas Enevoldsen, Johan Kappelhof, Koen van de Laak, Emil Johansson, Hyun Jun Suk, Maikel Kieftenbeld, Luciano, Henk Bos, Matías Jones, Tim Keurntjes, Kees Kwakman en Nick Bakker

 

We kregen te horen dat Emil Johansson zijn afgelopen maandag opgelopen blessure meevalt en dat een beetje rust genoeg is. Hyun Jun Suk, die maandag een tik op zijn knie kreeg, zou zich ook nog verstapt hebben, dus of die zaterdag de wedstrijd tegen RKC haalt weten we niet.

 

Het was eigenlijk een gebruikelijke woensdag training. Nadat de mannen eerst werden toegesproken door Pieter Huistra (waarbij Ruud Hesp als tolk fungeert voor David Texeira) werden de mannen eerst weer onderhanden genomen door Jan Arend Vredeveld, de fysiektrainer, en daarna was het weer sprinten geblazen waarbij lange en korte sprints elkaar afwisselden. Vele sprintoefeningen werden gedaan en we moeten oppassen dat de mannen straks niet als hazewindhonden over de velden vliegen.

 

Op dat moment nam Ruud Hesp de vier keepers onderhanden. Vaak worden er op woensdag op het allerachterste veld kleine partijspellen
gedaan en dat was vandaag niet anders. De partijen werden afgewerkt met vier tegen vier, alleen één groep had vijf man waarbij er steeds eentje pauze had. Het waren allemaal hele korte partijen van 1,5 minuut maar het zijn wel heftige partijen waarbij er snel en fel wordt gespeeld. De groepjes waren als volgt verdeeld:

 

Geel: Luis Pedro, Ben Moussa, Holla, Tadic en Van Loo

Oranje: Bacuna, Van Dijk, Batbay en Nienhuis

Blauw: Sparv, Texeira, Burnet en Fij

Groen: Andersson, Hiariej, Ivens en Etemadi

 

In deze partijen wordt er altijd heel veel gescoord maar het viel ons op met wat voor gemak Virgil van Dijk vandaag scoorde en allemaal van afstand. Hij scoorde heel vaak en ze vlogen allemaal hard en zuiver de hoeken in. Wat heeft die vent toch een geweldige trap in de benen zeg.

 

Tegen 10 voor 4 mochten de mannen weer inrukken en was ook deze training voorbij. Morgen trainen ze 2x, en dan vrijdag nog een keer voordat ze zaterdag richting Waalwijk vertrekken waar we uiteraard weer 3 punten gaan ophalen.

 

Fotoreportage van de training van woensdag 2 november 2011 van de heren Pauwels:

 

DSC_0001 (Small)
DSC_0003 (Small)
DSC_0004 (Small)
DSC_0005 (Small)
DSC_0006 (Small)
DSC_0009 (Small)
DSC_0010 (Small)
DSC_0013 (Small)
DSC_0017 (Small)
DSC_0018 (Small)
DSC_0025 (Small)
DSC_0031 (Small)
DSC_0037 (Small)
DSC_0038 (Small)
DSC_0039 (Small)
DSC_0040 (Small)
DSC_0042 (Small)
DSC_0043 (Small)
DSC_0045 (Small)
DSC_0046 (Small)
DSC_0050 (Small)
DSC_0052 (Small)
DSC_0054 (Small)
DSC_0058 (Small)
DSC_0061 (Small)
DSC_0063 (Small)
DSC_0064 (Small)
DSC_0069 (Small)
DSC_0074 (Small)
DSC_0076 (Small)
DSC_0077 (Small)
DSC_0081 (Small)
DSC_0085 (Small)
DSC_0087 (Small)
DSC_0089 (Small)
DSC_0094 (Small)
DSC_0095 (Small)
DSC_0096 (Small)
DSC_0102 (Small)
DSC_0108 (Small)
DSC_0116 (Small)
DSC_0122 (Small)
DSC_0123 (Small)
DSC_0125 (Small)
DSC_0128 (Small)
DSC_0130 (Small)
DSC_0132 (Small)
DSC_0133 (Small)
01/48 
start stop bwd fwd

 

Zoals gezegd: voor vanavond sluiten wij dit epistel af. Check onze site echter met enige regelmaat de komende dagen, want actuele wetenswaardigheden konden hier wel eens het levenslicht zien!


Ins Blaue hinein nu alvast een prognose van de opstelling van FC Groningen tegen RKC Waalwijk:

 

Texeira

Tadic - Andersson - Bacuna

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Ivens - Van Dijk - Hiariej

Van Loo

 

 

UPDATE na de training van vrijdag 4 november 2011:

Nadat de redactie van fcgonline vanmorgen door een trouwe supporter (en tevens bakker) van overheerlijke kruidkoek was voorzien (nogmaals grote dank!), begon de training mooi op tijd. Jonas Ivens was na zijn absentie van gisteren weer aanwezig. Koen van de Laak was er in vergelijking met gisteren niet bij, en ook de andere geblesseerde spelers waren vanmorgen niet aanwezig, op Thomas Enevoldsen na. Hij moest zich echter ook vandaag beperken tot het lopen van rondjes, wat hij beheersd deed en behoorlijk lang volhield.

 

Na de warming-up gingen de keepers zoals altijd verder met Ruud Hesp, terwijl de rest van de groep verdeeld werd voor twee rondo's. Daarna werden al snel de hesjes verdeeld en werd duidelijk dat Pieter Huistra voorlopig niet van plan lijkt te zijn aan de opstelling te sleutelen, de hesjes waren namelijk voor:

 

Texeira

Tadic - Andersson - Bacuna

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Ivens - Van Dijk - Hiariej

Van Loo


Doordat de lijst met geblesseerde veldspelers inmiddels toch wel aardig is gegroeid, moest Agil Etemadi ook vandaag weer als veldspeler opdraven om een partijspel van 11 tegen 11 te kunnen spelen. En we moeten zeggen, hij doet het als aanvallende speler niet onverdienstelijk!

 

De tegenstander van de hesjes speelde in een 4-4-2 opstelling:

 

Etemadi - Pedersen

Jones - Ben Moussa - Holla - Bos
Keurntjes - Bakker - Luis Pedro - Batbay

Luciano
 

Het was een kort partijspel, dat door een knullig eigen doelpunt nogal in mineur voor de basis eindigde toen Virgil van Dijk een voorzet van Batbay verkeerd met zijn hoofd raakte, waardoor de bal onhoudbaar voor Van Loo in het eigen doel vloog. Virgil baalde hier zichtbaar van en het partijspel was vrijwel meteen afgelopen waardoor er geen mogelijkheid voor Virgil meer was om zijn fout nog te herstellen. Het partijspel moest overigens nog even worden stilgelegd omdat een eend in het net dat rond het trainingsveld is gespannen vast was komen te zitten. Gelukkig aarzelde FCGOnline fotograaf Eric Smit geen moment: hij klom bij een paal omhoog om het arme dier te bevrijden. Na een geslaagde poging om het beestje los te maken vloog deze dusdanig laag over het trainingsveld dat voetballen niet mogelijk was. Gelukkig herpakte het dier zich net op tijd en wist aan de andere kant van het veld alsnog over het net heen te vliegen richting het Sterrebos.

 

(Edit: na diepgaande analyse identificeerde de moeder van Eric het beestje als een aalscholver.)

 

Pieter Huistra ging vervolgens over tot het oefenen op corners en vrije trappen, waarbij na het nemen van een corner of vrije trap ook in de omschakeling snel doorgevoetbald moest worden. Hierbij viel toch weer eens op dat Pedersen in potentie werkelijk een fantastische voetballer is. Op de training van vandaag liet hij weer eens zien over een geweldige techniek te beschikken, en vandaag was hij zelfs effectief in de afronding. Erg jammer dat we dit tot nu toe maar zo weinig in de echte wedstrijden van hem hebben mogen zien! Bij de basisspelers kon Petter Andersson zich met een aantal prachtige acties en een mooi doelpunt onderscheiden. Laten we hopen dat hij deze vorm ook naar de wedstrijd van morgen kan doortrekken!

 

Zoals tegenwoordig ook al gebruikelijk is geworden in de laatste training voor een wedstrijd, werd ook vandaag afgesloten met een partijspel van Nederlanders tegen buitenlanders. Omdat het vooral de buitenlanders blijken te zijn die op dit moment in de ziekenboeg zitten, moesten Luis Pedro en Ben Moussa bij de buitenlanders meedoen (gezien hun namen geen onbegrijpelijke keuze), terwijl ook hier Etemadi als veldspeler mocht opdraven, maar dan wel bij de Nederlanders. Zodra dit onderdeel op het programma staat, worden de spelers bloed fanatiek, en zo ook vandaag. Er leek eerst niet gescoord te worden, tot Petter Andersson de buitenlanders met een prachtig schot op voorsprong bracht. Even later was het Bacuna die de Nederlanders weer langszij bracht. Maar het slotakkoord was toch weer voor de buitenlanders, en deze keer was het David Texeira die de bal met een bekeken en verwoestend schot in het doel plaatste. Net als in de wedstrijd tegen Feyenoord, waren ook de doelpunten in dit partijspel allemaal van grote schoonheid. We gaan dan ook met een goed gevoel richting Waalwijk!

 

De site van FC Groningen meldde na de training nog het volgende:

 

"FC Groningen speelt zaterdagavond in Waalwijk tegen RKC. De selectie van trainer Pieter Huistra is iets verder uitgedund door blessures bij Suk Hyun-Jun en Emil Johansson, die geblesseerd raakten in de Beloften. De ziekenboeg bestaat nu uit: Koen van de Laak (knie), Thomas Enevoldsen (hamstring/heup), Kees Kwakman (buikspier/lies), Johan Kappelhof (knie), Suk Hyun-Jun (knie) en Emil Johansson (lies). Dat heeft als consequentie dat Henk Bos, Tim Keurntjes en Nick Bakker aansluiten bij de selectie voor het uitduel met RKC."

 

Pieter Huistra weet hoe hij de strijd morgenavond wil aangaan: "Het was afgelopen zondag een schitterende overwinning op Feyenoord. We hebben de tegenstander niet vaak in de gelegenheid gehad om te scoren en hebben zelf veel gecreëerd en benut. Als we echt stappen willen maken, dan moeten we hier weer op een goede manier mee omgaan. Het is morgen een uitwedstrijd, een andere tegenstander en wij zullen net zo voor de dag moeten komen als afgelopen zondag. Dus net zo brutaal, met lef en durf en onze sterke punten maximaal benutten."

 

En hier is ie dan: de fotoreportage van Eric Smit!

 

tn_DSC_0003 (Small)
tn_DSC_0004 (Small)
tn_DSC_0010 (Small)
tn_DSC_0011 (Small)
tn_DSC_0014 (Small)
tn_DSC_0016 (Small)
tn_DSC_0017 (Small)
tn_DSC_0018 (Small)
tn_DSC_0021 (Small)
tn_DSC_0022 (Small)
tn_DSC_0028 (Small)
tn_DSC_0037 (Small)
tn_DSC_0042 (Small)
tn_DSC_0043 (Small)
tn_DSC_0047 (Small)
tn_DSC_0050 (Small)
tn_DSC_0051 (Small)
tn_DSC_0059 (Small)
tn_DSC_0061 (Small)
tn_DSC_0066 (Small)
tn_DSC_0068 (Small)
tn_DSC_0072 (Small)
tn_DSC_0074 (Small)
tn_DSC_0084 (Small)
tn_DSC_0088 (Small)
tn_DSC_0089 (Small)
tn_DSC_0098 (Small)
tn_DSC_0104 (Small)
tn_DSC_0135 (Small)
tn_DSC_0143 (Small)
tn_DSC_0148 (Small)
tn_DSC_0151 (Small)
tn_DSC_0154 (Small)
tn_DSC_0157 (Small)
tn_DSC_0158 (Small)
tn_DSC_0162 (Small)
tn_DSC_0172 (Small)
tn_DSC_0177 (Small)
tn_DSC_0178 (Small)
tn_DSC_0179 (Small)
tn_DSC_0184 (Small)
tn_DSC_0185 (Small)
01/42 
start stop bwd fwd

 

Forza Grunn!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.